Gå til hovedinnhold

Stigende trender i shipping-sektoren

Shipping-sektoren er på alles lepper om dagen og mange forvaltere har begynt å plukke aksjer i sektoren igjen. Spørsmålet er hvilke shipping-aksjer skal du eie?

Å kjøpe aksjer i stigende trender er en god og mye brukt strategi hos investorer. En god fundamental utvikling og vekst i et selskap vil gjerne gjenspeiles i en stigende aksjekurs og trend. Teknisk analyse er ingen fasit, men et godt verktøy du som investor kan bruke sammen med fundamental analyse.

I opptaket under går forskningssjef hos Investtech, Geir Linløkken, gjennom en teknisk analyse på Oslo Børs Hovedindeks (OSEBX) og Shippingindeksen (OBSHX). I tillegg får du en teknisk gjennomgang av hvilke shippingaksjer som ligger i stigende trender og hvilke som nylig har gitt tekniske kjøpssignaler.

I dagens nettmøte går vi gjennom:
• FRO
• WWASA
• SNI
GOGL
• BWLPG
AVANCE
• TIL
JIN

Se Ukens aksjetips i shipping-sektoren

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer