Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Magnora

Oppdatering fra Magnora & presentasjon av Evolar

Nordnets analytiker, Roger Berntsen, har besøk av Magnoras CEO Erik Sneve, arbeidende styreleder Torstein Sanness og Lars Stolt, Chief Scientific Officer i Evolar, et selskap Magnora eier 40,7 prosent av. Magnora har lagt bak seg et aktivt 1. kvartal noe du får høre mer om i første del av sendingen. I del to vies all plass til Magnoras investering i svenske Evolar.

Nedenfor finner du presentasjon og Q&A med Magnora fra tidligere i år (2021)

Bli bedre kjent med vindkraftindustrien og Magnora i denne selskapspresentasjonen og Q&A-delen. Vi har vært så heldige å få med oss både CEO i Magnora, Erik Sneve, og arbeidende styreleder i selskapet, Torstein Sannes. Du får høre mer om status på Magnora sine ulike prosjekter, hvor deres hovedinntekter kommer fra i dag, og om Magnoras nye forretningsområde. Du får også vite mer om markedspotensialet innen vindkraft.

Nedenfor kan du se sendingen vi hadde med ledelsen i Magnora i fjor (2020).

Magnora, et av Oslo Børs (hovedindeksen) sine minste selskaper, har tatt turen innom studio. Vi har med oss selskapets daglige leder, Erik Sneve, og styreformann, Torstein Sanness. Magnora jobber aktivt med vindkraftprosjekter. I denne investorpresentasjonen får du høre mer om selskapets posisjon i markedet, utviklingen i vindkraftteknologi, og hvilke vekstmuligheter de ser for seg.

Følg selskapets utvikling på børs

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer