Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med MPC Container Ships

CEO i MPC Container Ships, Constantin Baack, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. MPC Container Ships er en av verdens største eiere av containership som er skreddersydd for interregionale handelsruter. Selskapet opererer (per utgangen av 3. kvartal 2021) hele 75 skip, hvorav 67 er heleide og 8 drives i et joint venture. I sendingen får du blant annet høre mer om utsiktene for 2022, selskapets utbyttepolitikk, og hvordan de prioriterer fremover. Det blir også fokus på Q3-tallene de nylig leverte, samt hvilke utfordringer og muligheter de ser for seg i tiden fremover.

Nednefor kan se selskapspresentasjon MPC Container Ships avholdt i mai 2021.

Du får lære mer om MPC Container Ships i denne selskapspresentasjonen og Q&A-delen med CEO i selskapet, Constantin Baack. Sendingen ledes av Nordnets analytiker, Roger Berntsen. Du får blant annet vite mer om hvordan covid-situasjonen har preget selskapet, hva som er status i dag, og hvordan de ser for seg utviklingen videre i 2021. Det blir også fokus på dynamikken i shippingmarkedet som helhet, hvilke risikofaktorer investorer må kjenne til, og hva som blir MPCC sine prioriteringer fremover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Fredrik Vee
Fredrik Vee
25.05.2021 16:45

For en aksje! Stolt MPCC aksjonær!