Gå til hovedinnhold

Slik skal de MAGA!

Det var åpenbart store forventninger til pressekonferansen til Trump, der han skulle legge frem sin økonomiske plan for de neste fire årene. Noe spesiell setting, da han tidligere på dagen ble anklaget for å ha urinert på to prostituerte på et hotellrom i Moskva. Uansett godt oppmøte på livestreamen vil jeg anta, der visepresident Mike Pence og PR talsmann Sean Spicer gikk rett i angrep på media som trykket denne falske (!?) historien. Her er det vi lærte om den økonomiske planen:

  • Skatt? Ingenting
  • Insfrastruktur? Lite
  • Handelsavtaler? Null

Det eneste han pratet om var å forsvare seg mot de uriktige (!?) påstandene. Krydret med at han skulle bli den største jobbskaperen som gud har satt på jorden (korrekt sitat).

Som plaster på investorsåret gjentok den påtroppende transportministeren Elaine Chao planene om massive investeringer i infrastruktur på sin høring i dag. Det vil bli gjort i samsvar med private investorer (det norske oljefondet kan vel investere i en ny tollbelagt motorvei på noen populære strekninger.)

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer