Gå til hovedinnhold

Slik responderer vi i Nordnet på koronaviruset

Vi i Nordnet følger nøye med på utviklingen om spredningen av koronaviruset COVID-19, og påvirkningen det har på samfunnet og de finansielle markedene. For å beskytte våre ansatte, virksomheten vår, og sikre en stabil plattform for deg som kunde, har vi i Nordnet implementert en rekke tiltak som du kan lese mer om nedenfor. Tiltakene som er iverksatt vil troligvis ikke påvirke den daglige driften nevneverdig på kort sikt. Våre åpningstider og bemanningen er som før, og du når oss gjennom våre vanlige kanaler. På litt lengre sikt tror vi at tiltakene vil ha en positiv påvirkning på kapasiteten vår.

I tillegg til pandemien er det ekstrem volatilitet på aksjemarkedene, med store bevegelser på daglig basis. Mange av kundene våre ønsker å se over investeringene sine, og antallet transaksjoner er rekordhøyt. Noen investorer synes risikoen er for høy og ønsker å stå utenfor markedet en stund, eller bytte til investeringer med lavere risiko. Andre kunder synes at aksjer har blitt billige og ser gode kjøpsmuligheter.

Disse tiltakene gjør vi

Nordnet er en nordisk bank, og vi har iverksatt en rekke tiltak basert på risikovurdering av drift og anbefalinger og råd fra lokale myndigheter. Vi har innført karantene for ansatte som har vært i risikoområder og forbudt forretningsreiser utenfor eget land. I forrige uke sluttet vi å invitere til og delta i fysiske møter med kunder og andre partnere. Vi har også avlyst alle arrangementer i nær fremtid. De i staben vår som har roller som er forenelige med å ha hjemmekontor begynte med dette i forrige uke.

I urolige børstider øker henvendelsene til kundeservice, og vi gjør vårt ytterste for å svare alle henvendelser så raskt og godt som mulig. Antallet henvendelser over telefon har økt og du må beregne en del ventetid. Vi ønsker derfor å oppfordre dere som ikke har hastesaker til å sende oss en melding når du er innlogget. For å hindre smittespredning av koronaviruset tar vi ikke imot noen besøkende hos lokalene våre i Oslo. Meglerbordet vårt er også fullt operativt fra Stockholm. Der har meglerne blitt fysisk avskilt i to lokaler for å redusere sjansen for smitte.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste

Vi har iverksatt disse tiltakene for å beskytte våre ansatte og for å minimere de skadelige konsekvensene spredningen av koronaviruset kan ha for deg som kunde og for virksomheten vår. Et annet aspekt ved å jobbe hjemmefra og minimere kontakten med andre er å redusere spredningen generelt og dermed beskytte andre arbeidsgrupper og sårbare som ikke har denne muligheten.

Med dette håper vi at du tar vare på deg selv og dine nærmeste. Ta kontakt med oss, hvis det skulle være noe du lurer på.

Hilsen alle oss i Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
04.04.2020 15:36

Jeg er godt fornøyd og takknemlig for den hjelpen dere ga meg når jeg feilet eller holdt på å feile,så jeg unngikk å tape på grunn av dise nevnte feiltagelsene under disse hurtige verdivekstene mellom opp og ned.Jeg håper at jeg kan regne med deres hjelp også i fremtiden og takker på forhånd!