Gå til hovedinnhold

Møter aksjeinteresse med fire nye fond

Vil du investere i USA, Europa, Sverige og Japan? Storebrand er på banen med fire nye regionale aksjefond til lave kostnader.  

Nå blir det enda enklere å investere i USA, Europa, Sverige og Japan. Storebrand er på banen med fire nye regionale aksjefond til lave kostnader.

Fondene har lang historikk fra Sverige og løftes nå over grensen til det norske markedet, blant annet her på Nordnet.

– I Storebrand merker vi at interessen for sparing i indeksnære fond øker. Storebrand har lang erfaring som indeksnær forvalter og vi er glade for å kunne øke utvalget til våre kunder også i Norge, sier Bård Bringedal, leder for aksjeinvesteringer i Storebrand.

Bærekraft og indeksforvaltning er to megatrender i kapitalforvaltning.De nye fondene har hvert sitt regionale mandat, følger egne standarder for bærekraft og er fossilfrie.

Sjekk ut fondene her:  

– Dette er indeksnære aksjefond som søker å etterligne utviklingen til markedene de måler seg mot. Mange av kundene våre er opptatt av å spre risikoen og holde kostnadene lave, og det får de gjort i disse fondene. I tillegg har vi mange kunder som er opptatt av bærekraftige investeringer. Også her scorer disse fondene høyt, forklarer Bringedal.

Storebrand har lenge opplevd en god etterspørsel for regionale indeksnære fond i det svenske markedet. For mange utgjør indeksfond og indeksnære fond en solid grunnmur i porteføljen.

– Disse fondene skiller seg litt ut i mengden fordi de er fossilfrie. Enkelt forklart betyr det at vi ikke investerer i olje- og offshoreselskaper. Kundene må derfor regne med noen avvik fra «vanlige» indeksfond, og det kan selvsagt slå begge veier. Vi er spente på mottakelsen, og mener at disse fondene er gode alternativer for bevisste sparere, sier Bringedal.   

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Ytterligere informasjon om fondene er tilgjengelig i det enkelte fondsprospekt og annen informasjon på storebrand.no.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer