Gå til hovedinnhold

Månedsrapport (STORM BOND FUND) – februar 2017

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Kjære lesere,

Februar ble nok en god måned for Storm Bond Fund med en oppgang på 3%, som da viser +6,4% i de to første månedene av 2017. Fondet er tilgjengelig på Nordnet og er også å finne på Topplister under navnet Storm Bond Fund RCN NOK, se link:

https://www.nordnet.no/mux/web/fonder/topplistorMeny.html?flik=&topplista=412&sortering=fc_1_Year

Nominert til anerkjent pris

Fondets prestasjoner i 2016 blir også godt lagt merke til internasjonalt, da vi blant annet er nominert til prisen for årets «Long Only Credit Fund of 2016» av anerkjente The Investor Choice Awards: http://www.investorschoiceawards.com/emea–apac—london.html

Positiv utvikling i markedet

I februar ble det også kjent at Nordic Trustee (tidl. Norsk Tillitsmann) etablerer et nordisk kreditt rating selskap (forventet oppstart H1 2018), samt at noen profilerte norske kredittanalytikere starter avdeling for tyske Scope Rating. Dette gjør at det igjen blir lettere å kommunisere med investorer om hvordan de ulike obligasjonene vurderes i et kreditt perspektiv. I forhold til tidligere skygge ratinger anser vi at fondet i dag har en gjennomsnittlig kredittkvalitet på  B+.

Det er fortsatt godt driv i førstehåndsmarkedet, lån vi eier blir «callet» og det kommer midler inn i nordiske high yield fond, alt positivt for utviklingen videre.

Les hele månedsrapporten her:

Månedsrapport – Storm Bond Fund – februar 2017

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer