Gå til hovedinnhold

Karantenetider er synonymt med podcaster

Vi er inne i en unik situasjon i dagens verden. Hvem haddde trodd 31 desember 2019 at vi tre måneder senere skulle bli grepet av et verdensomfattende virus ingen i nyere tid har sett maken til.

Store deler av den vestlige verden har tatt etter Kina og flere og flere er i delvis eller tvungen karantene. Det er muligens deilig en dag eller to, men etterhvert er det flere og flere som kommer til å lide av brakkesyken. Det er her podcaster kommer inn i bildet, det er NÅ du har tid til å lære deg det du aldri ellers rekker og sette av tid til.

Under kommer en liten liste av de podcastene jeg personlig hører på, dette er som sagt bare de jeg selv hører på og jeg setter gjerne pris på innspill i kommentarfeltet.

Linkene er både fra YT, Spotify og Apple spilleren, men alle finnes der du selv foretrekker å høre de.

Ønsker deg alt godt i denne tiden og vi må bare sette vår lit til at dette gir seg etterhvert. Hold deg frisk og hør gjennom podcaster:)

Podcaster

Exchanges at Goldman Sachs

Goldman Sachs sine eksperter diskuterer dagsaktuelle temaer, bransjer og andre problemstillinger. En god podcast som tar opp mye interessante tematikker og emner i markedet.

Macro Voices

Intervjuer med flinke og såkalt “suksessfulle” investorer og individer som snakker om ting man ikke nødvendigvis får høre om i mediene. Alt i fra hvordan du skal oppføre deg som investor i Covid- markedet til intervjuer fra store personligheter i markedet.

Økonominyhetene

Trygve Hegnar sin podcast. Dette er en kombinert webtv og podcast som daglig har sendinger om hva som er skjedd på børsen. Ofte har de mange flinke gjester som er verdt å høre på.

Utbytte – DNB

Dnb sin egen podcast som både inviterer egne eksperter som Paul Harper, Kjersti Haugland og Kyrre Omdal, til å invitere selskapssjefer fra store norske børsnoterte selskaper. Ukens episode med CEO i Frontline var meget god.

E24- Podden

Marius Lorentzen er programleder i denne podcasten, de har ofte gode gjester i alt fra finans til politiske og andre aktuelle temaer.

The Jolly Swagman Podcast

Australsk podcast som gir et innblikk i et land vi her i Norge ikke kjenner godt. Sannheten er at vi er ganske like. En annen interessant sak er at Australia har nesten aldri hatt resesjoner, som er relativt fenomenalt (og står den for fall nå?)

Stavrum og Eikeland

Nettavisens egen podcast med ukentlige gode gjester, her snakkes det om kjernesaker til de inviterte. Her er alt fra Ivar Koteng, Jan Petter Sissener til Siw Jensen. Noe for enhver smak.

Elite Man podcast

Meget bra podcast som tar for seg psykologi, hvordan du skal takle situasjoner i livet og lignende. Denne er fin i disse tider!

Hedgeye

Denne anbefaler jeg alle å høre på, disse gutta kan virkelig sine saker. Her er går man veldig dypt inn i deler av finansmarkedet og de presenterer i tillegg hva de selv tror på og ikke tror på basert på masse modellering og analyse.

Invest like the best

I hver episode snakker intervjueren med de mest interessante menneskene han anser som de beste, hvis historier vil hjelpe deg med å investere tiden din og pengene dine, og lære deg hvordan du håndterer ulike barrierer i ditt eget liv.

Trend Following – Michael Covel

Michael Covel er mest kjent for “turtle prosjektet” og har også startet en egen podcast. Her er det mye interessante gjester.

We Study Billionaires

Denne hører jeg av å til, om enten gjestene eller emnet er interessant.

Masters in Business

Bloombergs Barry Ritholtz reporter intervjuer interessante mennesker innenfor finans, disse er ofte svært interessante.

Sysla – det vi lever av

Bransjepodcast som fokuserer på den norske kysten. Olje, fisk og annen sjøfartrelatert industri.

Tid er penger – En podcast med Peter Warren

Her får du en usminket versjon av finansmarkedet, hedgefond, opsjoner og andre meget interessante betraktninger fra ringreven Peter Warren og Sverre som er hans medprogramleder.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
29.03.2020 15:31

Anbefaler Stormkast