Gå til hovedinnhold

Høyvolatilt fryktmarked

Forhandlingene fortsetter, og nå ser det ut til at investorene tør å satse på løsning igjen. Da det fremkom at det er offisiell kommunikasjon mellom Tsipras og EU i dag, steg EUROSTOXX 2.7%. Mange av OBX aksjene på Oslo Børs har også fått vind i seilene. La oss håpe at det endelig kommer en løsning, slik at vi kan legge bak oss dette høyvolatile fryktmarkedet bak oss.

Oppgangen i tørrbulkratene ser ut til å avta, og aksjekursen til Golden Ocean blir naturligvis straffet. En trader jeg har snakket med peker på at det store volumet med jern malm ut av vest australia var for å makse ut bestillingene i regnskapsperioden frem til 30. Juni. Nå stopper bestillingene opp.

I går skrev jeg om NEL, og det er verdt å nevne at de presenterte på et Nordnet webinar, og videoen kan dere se her:

Det har nå blitt flere aksjeeiere i Kina enn medlemmer av kommunistpartiet. 90 millioner kinesere har nå en VPS konto, mens kommunistpartiet kan skilte med 87.8 millioner medlermmer. Vi får se hvor mange aksjesparere som er igjen når støvet har lagt seg etter den tøffe korreksjonen vi er inne i.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer