Gå til hovedinnhold

Han er vår nye Investeringsøkonom

Tom Hauglund er Nordnets nye Investeringsøkonom.

I dag er det endelig klart! Tom Hauglund er vår nye Investeringsøkonom. Hans viktigste oppgave vil være å spre kunnskap, i tillegg til å representere og fremme private interesser i aktuelle spare- og investeringsspørsmål.

Tom har over 15 års erfaring fra børs, aksjer og finansielle markeder. Hans erfaringer strekker seg fra fondsbransjen i Gambak (nå Alfred Berg), til aksjehandel og megling fra Sparebank1 Markets og Swedbank. I tillegg har han livnært seg som privat investor de siste 3 årene.

Jeg er veldig stolt over at vi har fått Tom på Nordnet-laget. Han brenner for investeringer, det som rører seg i de finansielle markedene og spiser børsmeldinger til frokost. Hans erfaring fra finansbransjen, og ikke minst som privat investor igjennom flere år, gjør han veldig godt rustet til å hjelpe private sparere og investorer med å forvalte pengene sine på best mulig måte.

Hvorfor er dette så viktig for oss? Våre kunder er selvbetjente! Informasjon og kunnskap som et komplement til Nordnets gjør-det-selv løsning er helt avgjørende både for Nordnets og kundenes suksess. Vår digitale nettbutikk for sparing og investering er ingenting verdt om kundene ikke vet hvordan de skal navigere og hvilke produkter de skal plukke med seg. Vi forsøker kontinuerlig å utdanne og opplyse kundene våre, og her vil selvfølgelig vår nye Investeringsøkonom spille en svært sentral rolle.

Quick facts om Tom:

  • Tom Hauglund: Født 1973 – fra Oslo. Gift, 2 barn.
  • Utdannelse: Bachelor i Finans fra University of Arizona, Autorisert Fondsmegler
  • Bakgrunn: Aksjefond i Gambak, Aksjemegler i Sparebank1 Markets og Swedbank. De siste 3 årene som privat investor.
  • Andre meritter: Norges mester i tennis flere ganger med blant annet Kongepokal i single. Norgesmester 40+ i 2014

 

Du vil treffe Tom her på nordnetbloggen, på twitter (@TomNordnet), på Shareville, og i #pengepodden (i dagens episode av #pengepodden er det en 30 minutter Tom spesial så sjekk den ut i ettermiddag). Hjelp meg gjerne å ønske Tom velkommen til vår store Nordnet-familie 🙂

Bildet i blogginnlegget er hentet fra intervju med Tom i dagens utgave av Finansavisen.

/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer