Gå til hovedinnhold

Få hjelp til å fylle ut selvangivelsen

Fristen for å levere selvangivelsen er 30. april.

Både forrige og denne uken har vi invitert til nettkurs for alle som ønsker informasjon om hvordan selvangivelsen fylles ut for deg som handler verdipapirer. Over 250 påmeldte forteller oss at dette er noe mange synes er litt vrient og komplisert.

I kurset går vi gjennom hva du må fylle ut i selvangivelsen, og hva du må tenke på hvis du investerer via en Investeringskonto Zero eller en Aksje- og fondskonto. Du får også noen generelle tips om blant annet hva du kan få fradrag for.

Deltok du ikke på ett av kursene, får du nå muligheten til å se opptaket av kurset. I tillegg til nettkurset kan du finne mer informasjon på nettsiden om selvangivelse 2015.  Har du andre spørsmål, som ikke er personsensitive, kan du skrive dem inn i kommentarfeltet under her, så svarer vi så godt vi kan.

Hilsen Stian og Christian

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer