Gå til hovedinnhold

Dobbel seier!

Da var det rett opp igjen etter et par svake dager, og bjørnene har igjen blitt gjort til skamme. JP Morgan leverte akkurat tall som var bedre enn ventet, og så lenge de to andre storbankene ikke ødelegger festen ser jeg begrenset nedside inn mot helgen.

Du fikk kjøpt aksjer i DNB på 110.50 kroner etter åpning i dag. Du kunne kjøpe flere på 112 kroner da JP Morgan tallene var sluppet, og selge hele posten på 112.60 kroner akkurat nå. Jeg ser ikke bort i fra at det ligger 1-2 kroner ekstra der i dag, men jakter du de bør man sette stoploss på inngangsverdi.

Den 14. September skrev jeg ett innlegg om Marine Harvest, der aksjen hadde falt 20 kr fra all time high, men Fishpool børsen viste positive tegn for fjerdekvartal. Aksjen har steget fra 129 kroner til 152 kroner de siste fire ukene. Vi hoverer nå på all time high, samtidig som lakseprisene stiger. Pareto spår 2 kroner prisoppgang for neste uke.

Fredagens lesetips er defintivt denne godsaken i Teknisk Ukeblad om hvordan vi kommer til å forflytte oss i fremtiden. Nei, det er ikke en hyllest til bildeling og el-sykler, men en total oversikt over infrastrukturen i byene. 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer