Gå til hovedinnhold

Disse aksjene og sektorene tror Alfred Berg blir vinnerne i 2016

Børsåret 2016 har ikke bydd på det rallyet noen hadde forventet seg og mange lurer på hvor veien videre skal gå. 7. januar inviterte vi forvalter av Alfred Berg Gambak, Leif Eriksrød, og senior rådgiver i Alfred Berg, Eivind Hjelle, til oss for å gi deg sitt syn på hvilke aksjer og sektorer de tror blir vinnere i 2016. I nettmøtet får du analyser av sektorer, kommentarer til børsfallet så langt i år og informasjon om hvilke poster og sektorer som er inkludert og ekskludert i deres egen portefølje.

Her finner du alle nettkurs og -møter i tiden fremover.

Har du ønsker om selskapspresentasjoner, nettkurs eller -møter kan du skrive det i kommentarfeltet under eller sende oss en e-post til nordnetskolen@nordnet.no.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
16.01.2016 20:27

Veldig bra!