Gå til hovedinnhold

Da er fasiten her!

Det ble skapt 20% færre arbeidsplasser i USA enn hva markedet forventet. Den første reaksjonen var opp, ettersom “rentespøkelse” forsvant enda lengre inn i fremtiden, men indeksene handlet raskt ned igjen. Jeg tror det er viktig å tenke på hva usikkerhet faktisk er! Det er at man ikke vet, at man ikke har klarthet i om det kommer en renteøkning eller ikke. Et svakt tall skapte rett og slett større usikkerhet. 

Når det er sagt, kan det være nyttig å se på tidligere bevegelser. Zerohedge la ut grafen til venstre tidligere i dag.

Fredagsunderholdningen kan være største eier i Fingerprint Cards som nå er siktet av Økokrim i Sverige fordi han navnga flere ansatte ved Økokrim og anklagde de for stygge lovbrudd. Alt på Twitter, sent på kvelden. Sånn kan det gå!

Det har vært en god uke på Nordnetbloggen. Husk å få med dere:

Gaming Innovation Group presentasjonen, som ble avholdt som nettmøte hos Nordnet, er nå lagt ut på Youtube. Det var en veldig fin gjennomgang av forretningsmodellen og vekstområdene de ser foran seg.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer