Gå til hovedinnhold

Hva tenker du som leser? Trenger litt hjelp

Nå ble det en liten pause fra siste innlegg, denne gangen tenkte jeg å gjøre en vri på det. Siden innleggene stort sett foregår som en slags monolog hvor jeg skriver uten noen tilbakemelding om hva leseren egentlig er interessert i eller hva slags profil leseren har så stiller jeg noen spørsmål der svarene danner basis for noen innlegg fremover. Så om du tar deg bryet med å svare på 7 raske spørsmål får du forhåpentligvis noe spennende lesning i ukene som kommer.

Spørreundersøkelsen finner du her

Det tar deg toppen 53 sekunder!

Har du sett kurset mitt i Oslo har fått ny dato?

Lørdag 20 januar 2018

Lørdag 6 januar gjør jeg også et sjeldent besøk til Kristiansand, se kursoversikten min her:

https://www.tradingimproved.com/courses

Kursene mine er basert på at det kreves en helhetlig tilnærming til markedet for å lykkes over tid. Derfor kan de fremstå som litt avanserte, men de skal være for alle og hensikten er å korte ned læretiden!

Har du sett mine andre innlegg siste tiden?

En oversikt finner du her

Lykke til med markedet!

Hilsen

Alex

Ingen av mine innlegg må tolkes som en anbefaling for å verken kjøpe eller selge noe i finansmarkedet. Du som leser anbefales fullt og helt å eie beslutningsprosessen ved å komme til egne beslutninger og må ta ansvar for egne investeringer. Således bør heller ikke noen av mine innlegg betraktes som noe annet enn nettopp ytringer, ikke anbefalinger verken indirekte eller direkte.

Alex Laan
Speculator & risk manager

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer