Gå til hovedinnhold

Shareville har nå over 100 000 medlemmer

Time flies! 24. november 2014 lanserte vi Shareville. Ideen var å ta diskusjoner om investeringer fra ulike fora til virkeligheten og skape et sosialt nettverk uten bilder av mat eller katter – et Facebook for investorer. Vi i Nordnet drives av å endre finansbransjen og Shareville er en viktig del av det. Det er derfor med stor glede og stolthet at vi nå feirer at vi har over 100 000 medlemmer som til sammen har 28 milliarder i kapital. Det som er ekstra gøy er alle tilbakemeldinger og forbedringsforslag som kommer inn til oss via sosiale medier, e-post og telefon.

Noen viktige datoer for Shareville:

  • okt. 2014: Shareville lanseres
  • mai 2015: Shareville når 50000 medlemmer
  • mars 2016: Lansering av app for iPhone
  • mai 2016: Lansering av app for Android
  • sep. 2016: Shareville når 100000 medlemmer

Mot 200 000

Administrerende direktør, Håkan Nyberg, og jeg sikter høyt (som du kan se på bildet) og reisen mot 200 000 medlemmer har allerede begynt. I løpet av høsten lanserer vi nye spennende funksjoner som vil gjøre investering gjennom Shareville enda morsommere og ikke minst hjelpe deg til å gjøre enda bedre investeringsvalg.

Har du tilbakemeldinger eller ønsker som kan gjøre Shareville enda bedre? Ta kontakt med oss enten ved å kommentere under eller på Twitter.

 

/Faraz Hashemzadeh

Produkteier Shareville

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
21.09.2016 12:05

Den funksjonaliteten jeg antar er mest etterspurt, er en total-kolonne som kan liste opp både verdiendringen og utbytte. Alle som har verdipapirer som betaler utbytte, får ikke se totalavkastningen av verdipapiret uten å selv regne på det.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
23.09.2016 07:42

Hei Espen. Takk for tilbakemeldingen. Jeg tar det videre med Shareville-teamet 🙂 /Pernille