Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 41 – 2023 #ODF

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 41 – 2023#ODF

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Odfjell, som er blant ukens norske tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Investorkveld med Investtech i Oslo den 8. november: Forskningsbasert aksjeanalyse for bedre investeringer. Daglig leder i Investtech, Christan Sveen Harto, går gjennom de viktigste hovedelementene i den tekniske aksjeanalysen og presenterer helt nye forskningsresultater. Les mer og meld deg på her!

Morgenrapport 9. oktober

Det ble en svak nedgang i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1251 poeng, noe som er en nedgang på 0.1 prosent. Uken som helhet ga en nedgang på 3.1 prosent.

Hovedindeksen har brutt ned fra den stigende trendkanalen kursutviklingen har fulgt siden begynnelsen av juli. Kursen har brutt signifikant ned fra 1282-nivået og ligger under støtten ved 1256 poeng. En videre horisontal utvikling indikeres.

Investtechs optimismeindekser (hausseindeksene) ligger på 32 poeng for de kortsiktige og 43 poeng for de langsiktige investorene. Det indikerer en overvekt av pessimister blant investorene på Oslo Børs, spesielt på kort sikt.

Det er meldt 54 handler fra meldepliktige direktører, styremedlemmer og andre innsidere siste måned. Kjøpsandelen siste måned er 67 prosent. Det indikerer optimisme hos nøkkelmedarbeidere i de børsnoterte selskapene.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Fredrik Dahl Bråten.

Ukens aksje: Odfjell

Odfjell A har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen på mellomlang sikt, og signaliserer med det enda sterkere stigningstakt. Den positive utviklingen åpner imidlertid for korreksjoner tilbake fra dagens nivå. Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 94.00 kroner. RSI er over 70 etter en god kursoppgang de siste ukene. Aksjen har et sterkt positivt momentum og videre oppgang indikeres. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer