Sommerferie og sommertips!

Første halvår er over, og mange nordnettere og kunder har nå velfortjent sommerferie. Det merkes på tomme skrivebord rundt meg, og aktiviteten på børsen. Vi har hatt et fantastisk aksjemarked så langt i år. Oslo Børs er opp nesten 13 prosent, og folkeaksjen Statoil har endelig fått vind i seilene med en oppgang på nesten 30 prosent. Mange av våre kunder har sett sine porteføljer vokse  og sitter nå på pene gevinster. Det har vært et travelt nordnet-halvår! Vi har hatt en rekke seminarer, webinarer, lansert store og små forbedringer som vi håper du har satt pris på. Mye fokus har det også vært på beta-launch av Shareville og lanseringene av Nordnet Superfondet Norge.

Snart tar jeg selv ferie, men kommer ikke til å slippe tøylene helt. Jeg kan ikke la være å verken sjekke markedet, aksjekontoen og mailen innimellom. Heldigvis så har det blitt enkelt å følge med selv uten PC’en med applikasjoner til smartphones og tablets. I tillegg så har jeg et par kursalarmer på mine favorittaksjer, så jeg får SMS dersom kursen stiger eller faller.

Har du god tid og vil følge litt ekstra med i sommer så kan du melde deg på vår gratis morgenrapport fra Investtech. Ønsker du tips eller inspirasjon så kan du besøke nordnetbloggen, og er du nysgjerrig på hvordan andre investerer og forvalter sine porteføljer kan du ta kontakt med oss og få en unik kode slik at du kan teste vårt nye sosiale investeringsnettverk Shareville.

Ønsker du derimot og koble fullstendig av så kan du vurdere å sette din konto på autopilot. Med vår klassiske Stop Loss velger du at våre systemer automatisk kjøper eller selger aksjer for deg hvis aksjen når en bestemt kurs. Du kan også velge Trailing Stop Loss. Her velger du hvor mange prosent dine aksjer kan stige eller falle før din ordre aktiveres og sendes på børs.

Ønsker dere alle en riktig god sommer!

/Anders Skar

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer