Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 113 – Fremtidens finansguruer fra NHH

Med hele 30 % avkastning vant Børsklubben NHH Nordnets porteføljekonkurranse, Skoleduellen. Vi er så heldige at vi har fått snakke med Marius, Ola og Kristian fra børsklubben. Aksjetalentene deler tankene sine om markedet, hvordan de velger ut aksjer, og hvilke aksjer de mener er spennende for øyeblikket.

Børsklubben NHH

(Fra 04:02) Marius forteller deg om inngangskravene og hverdagen i børsklubben på skolen. Gutta legger ut om prosessene de går gjennom før de gjør endringer i porteføljen sin. Hør mer om styrkene til klubben, og deres egen fundamentale måte å bruke stop loss.

Fra venstre Tommy Hulsund fra Nordnet og Ola Trovatn, Marius Mello, Kasper Fløtten, Edvard Krossøy og Kristian Senneset fra NHH. Foto: Eivind Yggeseth hos Finansavisen

Storebrand, XXL og NAS

(Fra 22:58) Tom spør NHH-gutta om aksjene de har mest tro på. Ola imponerer med sin fundamentale analyse av Storebrand.

(Fra 40:33) Guttene snakker mer om sitt syn på markedet og aksjer de har tro på. Marius forteller om XXL og deres vekstambisjoner, og Kristian snakker om en folkekjær aksje, nemlig Norwegian Air Shuttle.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
31.07.2017 13:43

Hei, jeg kunne tenke meg en episode der dere snakker med noen som har peiling på dette med fremtidens energikilder, sol, hydrogen, vind osv. Det hadde vært svært interessant!!

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
31.07.2017 13:58

Hei Christian! Takk for innspillet ditt! Vi har notert det til en fremtidig episode av #pengepodden 🙂