Gå til hovedinnhold

Oppsummering av skoleduellen

Da er skoleduellen over, og vi i Børsgruppen Kristiania kan med stolthet si at vi har oppnådd en andreplass i vår aller første deltakelse noensinne. Vi hadde ingen tidligere historie eller rutiner på plass, så vi har måttet finne ut hva som fungerte og ikke fungerte underveis. Dette er noe vi vil bygge videre på.

Tidligere i duellen, i et innlegg i starten, nevnte vi at vi ville innta en forsiktig og passiv posisjon i markedet ved å investere i “large-cap” selskaper som er bedre rustet mot usikkerhet i markedet og verdensøkonomien. Vi ønsket å observere markedets utvikling før vi tok aktive beslutninger.

Vi har tatt investeringsbeslutninger basert på de mulighetene som har oppstått og FEDs (Federal Reserve) grep for å bekjempe inflasjon. Ettersom usikkerheten har vært høy gjennom hele perioden, har vi vært lite aktive med kjøp og salg av aksjer. Samtidig har vi holdt en stor beholdning av kontanter for å være bedre rustet mot nedgang i markedet. Vi har hatt noen få unntak som har hjulpet oss med å oppnå de resultatene vi har gjort i år.

Nå ser vi fremover og gleder oss til å delta i skoleduellen neste år. Vi vil jobbe aktivt for at Børsgruppen Kristiania forblir en varig deltaker i Nordnets skoleduell.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer