Oppdatering kl 15.17: Tid for å kjøpe?

Det virker som det er flere kjøpere i markedet etter lunch. Skulle indeksen krype over plusstreken tror jeg de fleste indekshortere gir opp for n’te gang og nye kjøpere kommer på banen. Jeg ser at det har kommet flere overskrifter om en mulig topp osv. Husk at dette kun teller positivt for markedet. Du vil helst at flest mulig tviler på at det kan stige videre, fordi disse må kjøpe aksjer høyere. Det spruter penger inn i aksjefond, de største risikoelementene i 2012 er passifisert, og da lurer jeg på hvorfor verdens børser skal ned!

Hva skal du kjøpe? Akkurat nå er det enklere å handle indeksen, fordi vi er midt i resultatesesongen, og det betyr flere miner på børsen. RCL la frem i går, men der er jeg ikke sikker på om støyen er ferdig selv om aksjen stiger. Blir du for ivrig, anbefaler jeg å kjøpe halvparten av tiltenkt post og vente med resten. Yara kan forsøke seg på en ny runde mot 300 kroner, og burde være god for i hvertfall 1-3% innen helgen hvis du får den her på rundt 290.50.

DNB har vært sterkeste OBX aksje i dag, og et løft i markedet vil mest sannsynlig dytte denne opp til årsbeste som er  78.30 kr, ca 2% unna dagens kurs.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer