Utvalgte bloggere for deg

Richard Paulsen

Richard Paulsen

Gründer/Skribent
2987 artikler

Fast kommentator hos Nordnetbloggen, men leverer også spalter til E24.
Har jobbet 12 år med trading og megling, primært i aksjemarkedet og med fraktderivater. Se richardpaulsen.no for ytterligere informasjon.

Anders Skar

Anders Skar

Norgesjef Nordnet
204 artikler

Anders er siviløkonom, Autorisert Fondsmegler og Autorisert rådgiver (AFR) med hjerte for teknologi. I hele sitt liv har han jobbet innen bank- og finansbransjen. Først som konsulent i Accenture og siden 2005 i Nordnet. Anders elsker å utfordre status quo, samt brenner for å gjøre sparing og investering enklere, billigere, mer tilgjengelig, lønnsomt og ikke minst morsommere for mannen i gata.

Bjørn Erik Sættem

Bjørn Erik Sættem

Spareøkonom
79 artikler

Jeg er 46 år og har jobbet med sparing og pensjon i 20 år. Utdannet siviløkonom, gift, tre barn. Bor i Asker.

Jeg brenner for sparing, investering og pensjon, og tar mål av meg å bli sparernes nye vaktbikkje. Det betyr at jeg vil gi Nordnets kunder og alle andre interesserte gode råd om den langsiktige sparingen din.

Nordnet

Nordnet

Nordnet Norge
1222 artikler

Dette er Nordnets bruker på nordnetbloggen. Her finner du blogger, informasjon fra oss inkludert fra kundeservice, meglerbord og tidligere bloggere.

Andre bloggere

Aksjegruppen OsloMet

Aksjegruppen OsloMet

Student
38 artikler

Aksjegruppen OsloMet er en studentorganisasjon fra Oslo Metropolitan University. Gjennom faglige og sosiale aktiviteter ønsker vi å skape engasjement og kunnskap blant våre medstudenter på OsloMet om aksjer, børs og sparing.

Aksjeklubben BI Bergen

Aksjeklubben BI Bergen

Student
6 artikler
Avatar

Alex Laan

Speculator & risk manager
25 artikler

Fulltids trader gjennom 13+ år som trives med å lære bort og lære mer om markedet. Aldri utlært!

Tidligere Commodity Trading Advisor i USA

Alfred Berg

Alfred Berg

Fondsforvalter
48 artikler

Alfred Berg er en nordisk spesialistforvalter med kontorer i Oslo og Stockholm. Selskapet har opplevd betydelig vekst de siste årene og forvalter nå mer enn 100 mrd. NOK på vegne av nordiske institusjonelle og private investorer. Alfred Berg Kapitalforvaltning AS er Norges sjette største fondsforvalter.

Alfred Berg er eid av og en del av BNP Paribas Asset Management. BNP Paribas Asset Management er en av Europas største forvaltere med kontorer i mer enn 30 land og rundt 5000 mrd. NOK til forvaltning.

Arctic Asset Management

Arctic Asset Management

Fondsforvalter
44 artikler

Arctic Fund Management tilbyr åtte forskjellige fond for investorer i alle størrelser og med ulike risikoprofiler. Med omfattende erfaring innen forvaltning og utmerket track record, skapes merverdi for kunder innenfor både aksje- og renteprodukter. Investeringsgruppen ledes av investeringsdirektør Albert Collett og består av femten personer fordelt på kontorer i Stockholm og Oslo. Les mer om Arctic-fondene på www.arctic.com/afm

Arne Kvale

Arne Kvale

Konsulent
21 artikler

Er født og oppvokst i Oslo. Har drevet aktivt med investeringer i aksjer siden 16-årsalderen. .Som følge av min interesse for aksjer har jeg tidligere blitt omtalt i Aftenposten, Dagens Næringsliv, E24, Kapital og P3

Gründer og Daglig leder i ZoopIt. ZoopIt er et deleid Schibsted selskap som revolusjonere netthandel gjennom å tilby den beste, raskeste og rimeligste levering av varer kjøpt på nett.

Avatar

AWH Capital

Siviløkonomer
6 artikler

Vi er to siviløkonomstudenter ved Handelshøyskolen BI som driver investeringsselskapet AWH Capital AS.

Vi har en "Top Down" makroøkonomisk investeringsstrategi, med fokus på absolutt avkastning og risikostyring.

Dette gjør vi gjennom å forvalte en markedsnøytral portefølje, der målet er en porteføljebeta tilnærmet 0. For å oppnå dette ligger vi short med halvparten av porteføljen og long med den resterende beholdningen. Vi kan kontaktes på Kontak@awhcapital.no. For mer informasjon kan man også besøke awhcapital.no. Våre blogginnlegg er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Bendik Rønning

Bendik Rønning

Privatperson
8 artikler

Bendik er utdannet økonom med spesialisering i finans og investeringsanalyse fra Handelshøgskolen BI. Har tidligere jobbet med personlig økonomi, finans og sparing i en av Norges største banker.

Bernt Bangstad

Bernt Bangstad

Styreleder i Aksjonærforeningen
32 artikler

Bernt Bangstad er styreleder i Aksjonærforeningen. Aksjonærforeningens ambisjon er å skape flere, bedre, mer bevisste og innsiktsfulle aksjonærer.

Borsgruppen UiA

Borsgruppen UiA

Børsgruppe
47 artikler

Børsgruppen UiA er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder. Gruppens formål er å skape en sosial og faglig arena for finans- og aksjeinteresserte. Majoriteten av medlemmene er rekruttert fra siviløkonomstudiet, men vi har også folk fra matematisk finans og revisjon i staben. I tillegg har vi innskudd fra diverse forskjellige andre studieretninger.

borsgruppenaktie

borsgruppenaktie

Studentforening
11 artikler

Børsgruppen Aktie er et fagutvalg ved Handelshøyskolen BI Oslo bestående av studenter med en interesse innenfor børs og finans.

Vår investeringsprofil legger til grunn fundamentale anayser med vekt på vekstselskaper. Teknisk analyse brukes også, men i hovedsak kun for kjøp- og salgstiming.

BorsklubbenNHH

BorsklubbenNHH

Børsgruppe
59 artikler

Børsklubben NHH består av studenter fra Børsklubben ved Norges Handelshøyskole (NHH). Ved siden av å være et forum for aksjeinteresserte, administrerer Børsklubben det studentdrevne investeringsselskapet Investeringsklubben NHHS AS.

Avatar

borsklubbennord

Student forening
5 artikler

Børsgruppen Nord er foreningen for børs- og finansinteresserte studenter ved Handelshøgskolen i Bodø. Vårt mål er å utvikle og ivareta studentenes interesse for de finansielle markedene.

borsklubbenuit

borsklubbenuit

Student
7 artikler
Børsgruppen NMBU

Børsgruppen NMBU

Student
13 artikler

Velkommen til Børsgruppen NMBU! Vi er deltakere av Nordnets skoleduell, og kommer i tiden fremover til å poste innlegg minst en gang i måneden. Dette for å holde bloggens lesere oppdatert på hva vi holder på med, og forhåpentligvis dere nyttig erfaring med andre.

BørsgruppenUiS

BørsgruppenUiS

Student
2 artikler

Børsklubben UiS er en studentorganisasjon for børs- og finansinteresserte på universitetet i Stavanger. Organisasjonen skal jobbe for å fremme interesser rundt børs og finans, samt skape et godt fellesskap blant de involverte medlemmer. Børsklubbens mål er:

Skape interesse og formidle kunnskap om børs og finans.
Sikre en god læringsarena for disse temaene.
Skape en sosial arena for finansinteresserte.

Carnegie Fonder

Carnegie Fonder

Fondsforvalter
34 artikler

Vi spesialiserer oss på aksjer og rentepapirer i Sverige, Norden og på verdens vekstmarkeder. Alle våre fond forvaltes aktivt og i bunnen ligger en tydelig analyse og en bevisst filosofi. Vi investerer i et begrenset antall tilbud som vi vurderer som attraktive og som vi virkelig tror på. Filosofien kaller vi fokusert verdiforvaltning, og den har vi arbeidet etter siden starten i 1988.

Daniel Hagtvedt

Daniel Hagtvedt

Økonom
3 artikler

Masterstudent ved Norges Handelshøyskole med sterk interesse for investeringer, makroøkonomi og verdipapirmarkedet. Ønsker å skape interesse og øke kunnskap hos mine lesere slik at de kan foreta bedre finansielle beslutninger.

Deloitte

Deloitte

Revisjon og rådgivning
1 artikler

Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. På Nordnetbloggen vil vi bidra med tips og råd om for eksempel skattespørsmål.

Delphi Fondene

Delphi Fondene

Fondsforvalter
30 artikler

Delphis forvaltningskonsept skiller seg fra andre forvalteres. Vi mener at de beste forutsetninger for å treffe riktige investeringsvalg fås ved å kombinere fundamental analyse med trendanalyser.

Kombinasjonen av analysene utgjør det vi kaller for Delphi-metoden. Å skape langsiktig meravkastning på vegne av andelseierne vil alltid være vårt fremste mål.

Våre fond: Delphi Global – Delphi Europe – Delphi Nordic – Delphi Norge – Delphi Kombinasjon – Delphi Emerging

Denis Zakamulin

Denis Zakamulin

Student
8 artikler

Studerer Siviløkonomi på Handelshøyskolen BI. Har erfaring fra bank som investerings spesialist, og er aktiv handler på børsen selv. Deler mine tips og triks som du gjerne kan bruke. Spør meg gjerne hvis du vil vite noe mer :)

Mail: zakamulin.denis.v@gmail.com

Deutsche Asset Management

Deutsche Asset Management

ETF-spesialist
1 artikler

Stephan Agerman blogger for Deutsche Asset Management, og har jobbet i Stockholm som ETF-spesialist siden 2014. Han har 13 års erfaring i finansbransjen, og har arbeidet med ETFer siden 2009. Stephan er entreprenør og gründer av Sveriges største ETF-side/-blogg, har arbeidet som frilansjournalist og konsulent med et dedikert fokus på ETFer.

db X-trackers:
With around EUR 777 billion of assets under management (as of December 31, 2015), Deutsche Asset Management is one of the world's leading asset managers. Deutsche Asset Management’s db X-trackers exchange-traded funds (ETFs) were launched in 2007, with the platform expanding significantly since. Today, over 250 db X-trackers ETFs are listed globally, covering a variety of asset classes and representing over EUR 70 billion in assets under management (as of December 31, 2015). Deutsche Asset Management ranks as the second largest ETF provider in Europe and is one of the top five worldwide by assets, while the db X-trackers ETF range currently constitutes one of the broadest collection of index funds in Europe (source, Deutsche Bank, as of April 2015). With products listed on ten different stock exchanges in Europe, Asia and the US, db X-trackers ETFs provide investors with access to the world’s markets, covering all major asset classes.

DNB Asset Management

DNB Asset Management

Fondsforvalter
38 artikler

DNB Asset Management tilbyr fond for den mest trygghetssøkende, til den mest risikovillige. Målet til DNB Asset Managements forvaltere er å gi deg best mulig avkastning innenfor den risikoen fondets rammer setter.

Avatar

East Capital

6 artikler

Kort om East Capital: Vi er en uavhengig og privateid aktiv kapitalforvalter spesialisert på fremvoksende (Emerging Markets, EM) og «frontier» markeder (Frontier Markets, FM). Etablert i Stockholm i 1997, opprinnelig som en ekspert på Øst-Europa. Siden den gang har selskapet vokst og vi tilbyr nå daglig handlede UCITS fond som dekker Øst-Europa, EM Asia, samt globale Frontier Markets. Totalt forvalter vi ca. 2,3 milliarder dollar. Vi har i dag kontorer i Stockholm, Moskva, Tallinn, Hong Kong, Dubai, Luxembourg og Oslo.

Forvaltningsfilosofien er basert på aksjeseleksjon underbygget av lokal innsikt og kompetanse. Vi gjør over 1000 selskapsbesøk i året for å virkelig forstå den underliggende forretningen, og for å finne investeringsmuligheter der vi som minoritetsaksjonær deler interesser med eiere og ledere. Vi investerer i selskaper som tilbyr vekst til en rimelig pris, altså en verdiorientert vekst-forvaltning. Vi er en fundamental investor, hvilket betyr at det ikke er vårt hovedmål å generere meravkastning på kort sikt (da gjerne psykologi, momentum og sentiment er de primære driverne), men snarere finne feilprisede aksjer der vi ser en sterk underliggende utvikling. Tanken er at disse selskapene skaper verdier markedet vil prise inn i løpet av en markedssyklus på 3-5 år.

Eivind Berg

Eivind Berg

Privatperson
4 artikler

Blogger om personlig økonomi, med hovedfokus på sparing og investering, på eivindberg.no.

Elin Helander

Elin Helander

Hjärnkoll på pengar
15 artikler

Kognitionsvetare på spar-appen Dreams och grundare till Moneymind - ett initiativ för att öka medvetenhet hur beteende och ekonomi hänger ihop. Skriver på bok om hur du får Hjärnkoll på pengar! Utbildad kognitionsvetare och jobbade tidigare med hjärnforskning på Karolinska institutet.
Twitter: elinhelander
Instagram: elin.helander

FIRST Fondene

FIRST Fondene

Forvalter
11 artikler
Fondsfinans Kapitalforvaltning

Fondsfinans Kapitalforvaltning

Fondsforvalter
54 artikler

Fondsfinans Kapitalforvaltning er en frittstående norsk fondsforvalter. Vi har en aktiv og langsiktig tilnærming til vår forvaltning.

Vi forvalter 9 verdipapirfond; fem rene aksjefond, et kombinasjonsfond og tre fond som plasserer hovedsakelig i norske rentepapirer.

FORTE Fondsforvaltning

FORTE Fondsforvaltning

Forvaltning
3 artikler

Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig fondsselskap, som holder til i Trondheim. Selskapet ble etablert i 2010 og vi står for lokal tilhørighet med nasjonal gjennomslagskraft. Forte Fondsforvaltning tilbyr tre aksjefond og tre rentefond og har meget gode prestasjoner å vise til innen både aksje og renteforvaltning. Vår lokale tilhørighet har blant annet gitt våre kunder aksjefondet FORTE Trønder, det mestselgende fondet hos Nordnet i 2016. Vår investeringsstil er aktiv og vi søker å gi våre kunder høyest mulig absolutt avkastning over tid.

Gunnar Asbjørn Bergstrand

Gunnar Asbjørn Bergstrand

IT-konsulent og investor
6 artikler

Gunnar jobber som IT-konsulent for et større selskap i Norge. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiA samt en mastergrad i IT og økonomi fra CBS i København, hvor han skrev masteroppgave om kunstig intelligens i samarbeid med DNV GL. Han har en stor interesse for aksjer og er tidligere leder og en av grunnleggerne av Børsgruppen UiA.

Håkon Andersen

Håkon Andersen

Student
2 artikler

Finansstudent med en stor interesse for finansmarkedet og næringslivet. Utfører tekniske analyser og deler mine tanker om enkeltaksjer.

Harvest

Harvest

Fond
2 artikler
Henrik Oseberg

Henrik Oseberg

Student
13 artikler

19 åring med brennende interesse for børs og finans.
Posisjoner blitt tatt på grunnlag av tekniske indikatorer.

Holberg Fondene

Holberg Fondene

Fondsforvalter
139 artikler

Holberg Fondsforvaltning AS ble etablert våren 2000 og har sitt hovedkontor i Bergen. Vår forretningside er å være en uavhengig og preferert nisjeaktør innen fondsforvaltning, med markedets beste kundekommunikasjon. Selskapet tilbyr god og oversiktlig kunderapportering og effektiv markedskommunikasjon gjennom Holberggrafene.

Bruk av fond er den enkleste og mest effektive måten å forvalte penger på og Holberg Fondene tilbyr 4 aksjefond, 2 pengemarkedsfond og 2 obligasjonsfond. Selskapets investeringsunivers innenfor aksjer er globalt med Norden som utgangspunkt. Innenfor renter tilbyr selskapet effektiv likviditetsforvaltning med norsk fokus og forvaltning av kredittobligasjoner med bred nordisk portefølje.

Investtech

Investtech

Analyseselskap
568 artikler

Investtech ble etablert i 1997 og jobber med forskning innen behavioural finance. Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i våre analyser, samt er publisert i flere interessante forskningsrapporter. Her er også flere analyser testet med meget gode resultater.

John Peter Tollefsen

John Peter Tollefsen

Interesseorganisasjon
2 artikler

John Peter Tollefsen var inntil 2015 daglig leder og frontfigur for AksjeNorge siden stiftelsen ble etablert i 1993. AksjeNorges formål er å gi nordmenn økt kunnskap om og innsikt i den betydning aksjemarkedet har for den enkeltes langsiktige sparing og for næringslivets tilgang til risikokapital.

KLP

KLP

Fondsforvalter
22 artikler

KLP skal levere trygge og konkurransedyktige pensjons-, finans- og forsikringstjenester til offentlig sektor, virksomheter med tilknytning til denne og deres ansatte.

Kraft Fondene

Kraft Fondene

Fondsforvaltning
8 artikler

Kraft Fondene er Kraft Finans’ egne fond. Kraft Global så dagens lys i juni 2018 og er første aksjefond ut av Kraft Fondene, mens Kraft Høyrente ble lansert i august 2019. Målet er å bli en stor aktør på det nordiske markedet.
Ross Porter forvalter Kraft Global, mens høyrentefondet forvaltes av Øivind Thorstensen. Begge har solid erfaring og har i en årrekke vært en viktig del i noen av Europas største forvaltningsselskap.
Våre fondsforvaltere har en aktiv forvaltningsfilosofi som vi liker å kalle for ekte fondsforvaltning. Forvalterne benytter analyser og teknologi, men overlater ikke forvaltningen til datamaskinene. Kraft Global jakter investeringer i selskaper som er billige, har gått litt i glemmeboken og kanskje anses som litt kjedelig. Kraft Høyrente har som mål å sette sammen en portefølje som best mulig representerer et tverrsnitt av norsk kjerneøkonomi.

Landkreditt Forvaltning

Landkreditt Forvaltning

Fondsforvalter
7 artikler

Landkreditt Forvaltning er en del av Landkredittkonsernet. Vi forvalter i overkant av 4,6 milliarder kroner i fem fond, tre aksjefond og to rentefond.

Lars Mørland Knudsen

Lars Mørland Knudsen

Kreftforsker
12 artikler

Doktorgradsstipendiat innen kreftforskning med Master of Science i molekylær biovitenskap som interesserer seg for aksjer og investering.

Lars Simones

Lars Simones

Finans student på master nivå
2 artikler

22 år gammel.

Master i finans ved BI

Tidligere leder av Børsgruppen Nord som vant Skoleduellen i regi av Nordnet 2019

Lasse Rydgren

Lasse Rydgren

Finans
4 artikler

Technical Product Specialist i Infront. Min investeringsstrategi består hovedsakelig av teknisk analyse (men ser også litt på fundamental data) der jeg følger lange trender i markedet. Jeg analyserer aksjer og indekser utifra tekniske indikatorer, men ser også på fundamentale forhold. Min investeringsportefølje består av aksjer, fond og ETF'er med bred diversifisering innenfor mange sektorer. L

For de som ønsker hyppigere kommentarer, følg meg på Twitter @LasseRydgren

Mads Johannesen

Mads Johannesen

Investeringsøkonom
97 artikler

Jeg er Nordnets investeringsøkonom.

Baserer investeringene mine på kvantitativ analyse av stabile selskaper med solid direkteavkastning og god inntjening på lang sikt. Liker spesielt selskaper som har vollgraver og bransjer der inngangsbarrierene er store.

Har tidligere swing tradet og veddemål med relativt kort horisont kan fortsatt forekomme.

Prøver å kommentere og grunngi alle mine investeringer. Dette vil jeg kommunisere ut på Shareville og Nordnetbloggen

Følg meg også gjerne på Twitter: MadsNordnet Her legger jeg ut interessante ting i forhold til markedet og henter ny inspirasjon og ideer fra dyktige personer og selskaper

Marcus Hippe

Marcus Hippe

Langsiktig fundamental investor
15 artikler

Jeg er 22 år gammel, og har rundt 7 års erfaring med aksjemarkedet. Ved siden av investeringer studerer jeg samfunnsøkonomi og informatikk ved Universitetet i Oslo. Jeg har tidligere en bachelor i statsvitenskap fra samme skole.

Jeg har en langsiktig investeringshorisont, og vektlegger i stor grad kvalitative fundamentale faktorer ved vurdering av selskaper.

Blogginnlegg vil i stor grad dreie seg om langsiktige verdi-investeringer, makroøkonomiske trender, samt råd vedrørende sparing i fond. I tillegg vil jeg generelt skrive om spennende ting som skjer på børsen.

E-post: marcus.hippe@nordnet.no

Morningstar

Morningstar

Forening
18 artikler

Morningstar er en uavhengig leverandør av finansiell informasjon og analyse.

Nasdaq

Nasdaq

Leder aksjer & derivater Nasdaq Norge
16 artikler

Pål Sætre er utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Pål har 15 års erfaring fra ulike roller i det norske finansmarkedet, inkludert NOS Clearing ASA, AKJ Inc., SEB Enskilda og siden 2010 i Nasdaq i Norge. Han har de siste fem årene ledet Nasdaq sin satsning på norske aksjer og derivater.

Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Nordea Asset Management

Nordea Asset Management

Forening
9 artikler

Nordea Asset Management (NAM) er Nordens ledende kapitalforvalter med mer enn NOK 2000 mrd under forvaltning, og er en av Europas raskest voksende kapitalforvaltere. Nordea har flere fondstyper å velge mellom med ulike risikoprofiler innen aksjefond, kombinasjonsfond og rentefond. Fond anbefales for deg som sparer både kortsiktig og langsiktig. Nordea er opptatt av klima og bærekraft. Alle våre aktivt forvaltede fond følger retningslinjer for ansvarlige investeringer, bl.a. prinsipper utviklet av FN (PRI). For deg betyr det at dine sparepenger forvaltes ansvarlig og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Nordnet Active Trader

Nordnet Active Trader

Active trader
13 artikler

På denne profilen henvender vi oss til våre Active Trader-kunder. Målsetningen er å ta opp relevante temaer for våre tradere. Du får vite mer om tjenestene vi tilbyr, samt inspirasjon og informasjon som kan bidra til å gjøre deg til en bedre trader.

Nordnet Kapitalforvaltning

Nordnet Kapitalforvaltning

Kapitalforvaltere
19 artikler

David Envall er leder for Kapitalforvaltning og investeringsløsninger i Nordnet Bank i Stockholm. Gustaf Haag er porteføljeforvalter samme sted.

Nordnet Private Banking

Nordnet Private Banking

Private Banking
25 artikler

På denne blogg-brukeren henvender vi oss til Private Banking kundene våre. Her blogger vi om tjenesten vi tilbyr og fordelene dere får ved å være Private Banking kunde her hos oss. Vi publiserer også statistikk og markedsrelatert innhold som skal fungere som inspirasjon for fremtidige investeringer.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi
4 artikler

Norsk Familieøkonomi tilbyr personlig økonomisk og juridisk rådgivning til våre mange tusen medlemmer.

North Sea GEM

North Sea GEM

Fondsforvalter
2 artikler

North Sea GEM er et fondsselskap basert i Stavanger. Selskapet forvalter fodet Nordsjø Kombinasjon som er tilgjengelig på Nordnet.

ODIN Forvaltning

ODIN Forvaltning

Fondsforvalter
49 artikler

ODIN Forvaltning er en av Norges ledende fondsforvaltere. Vi investerer i selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre har oversett. Slik jobber vi hver dag for å skape verdier for fremtiden på vegne av våre kunder.

Oslo Børs

Oslo Børs

Børs
200 artikler

Oslo Børs ASA ble grunnlagt i 1819 og opererer i dag de eneste regulerte verdipapirmarkedene i Norge. På markedsplassene til Oslo Børs knyttes lokale og internasjonale investorer effektivt sammen med børsnoterte utstedere. Investorbeskyttelse og overvåking av markedsadferd kombinert med attraktive verdipapirer utgjør kjernen i vårt ønske om å tilby våre brukere en førsteklasses arena for denne type virksomhet. Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter på sine markedsplasser.

Nordnet publiserer nyheter fra Oslo Børs sin hjemmeside, twitter-meldinger og nyhetsbrev, med Oslo Børs sin godkjennelse. Lesere kan i denne sammenheng ikke forvente at kommentarer besvares av Oslo Børs. Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Avatar

Pengesnakk

Pengesnakk
1 artikler

Jeg heter Lise og er skikkelig glad i å spare. Denne bloggen startet jeg fordi jeg liker å snakke om penger. Jeg finner stadig nye svar på hvordan jeg kan bruke penger på en måte som bidrar til det livet jeg har lyst til å leve. Disse svarene deler jeg her på pengesnakk.no.

Jeg sparer fordi jeg setter pris på tryggheten og mulighetene sparingen gir meg. Jeg hadde nedbetalt hele boliglånet mitt før jeg fylte 30, og sparer nå til pensjon. Det er vanskelig å motivere seg til å spare til noe som er over 30 år frem i tid. Men om jeg fortsetter med å spare to tredjedeler av lønnen min kan jeg faktisk pensjonere meg om ti år. Hvis jeg vil da…

I tillegg til personlig økonomi er jeg opptatt av familien min, oppussing, organisering og det å leve mest mulig miljøvennlig. Jeg jobber i en stor norsk bedrift, og tjener også noen penger hobbyene mine.

Peter Warren

Peter Warren

Privatperson
267 artikler

Peter C. Warren har over 30 års erfaring innenfor finansmarkedene som trader, market maker og forvalter. Han har utdannelse innen økonomi, statsvitenskap, etterretning og psykologi. Er kritisk til etablerte sannheter og sterk motstander av gruppetenkning.

Robin Øvrebø

Robin Øvrebø

Langsiktig, verdiorientert investor
61 artikler

Har en MSc i politisk økonomi fra BI og har vært aktiv i aksjemarkedet i 9 år. Jeg er en langsiktig, verdiorientert investor og forsøker å tenke som en bedriftseier. Dette innebærer at jeg ser etter kvalitetsselskaper til en fornuftig pris, som jeg kan holde i hvert fall 3 år. Jeg mener det er kombinasjonen av kvalitet og fornuftig pris, i tillegg til tålmodighet, som skaper god avkastning i aksjemarkedet.

Du kan følge min investeringsportefølje på Shareville: Robin_Øvrebø

Du kan også følge meg på Twitter som robinovrebo.

For epost kan jeg treffes på robin.ovrebo@gmail.com

Roger Berntsen

Roger Berntsen

Analytiker og aksjeekspert
466 artikler

Roger «Bull» Berntsen (1979) - analytiker og aksjeekspert @ Nordnet - kjent for sin ukuelige optimisme, samt livslange beundring for Warren Edward Buffett (1930) og Charles Thomas Munger (1924), «Managing Partners» i Berkshire Hathaway Inc.

Roger Kristiansen

Roger Kristiansen

Teknisk & sentiment analytiker
22 artikler

Roger Kristiansen driver nettstedet www.taktiskinside.com, som er en side for chartdrevet Makro- og Sentimentanalyser. Roger Kristiansen har 27 års erfaring fra finansmarkedet som trader, aksjemegler og forvalter. Tidligere forvalter og hedgefondforvalter hos Tycoon Industrier, Øystein Stray Spetalen, Saligia Asset Management/Øystein Stray Spetalen, Sector Asset Management, Vosko AS / Tore Aksel Voldberg, Handelsbanken Markets, Norse Securities, Sundvall ASA og Tekan Aktiv Forvaltning ASA.
I de publiserte analyser vil du oppleve at Roger Kristiansen i perioder publiserer analyser som går imot oppfatningene til din aksjemegler, fundamentalanalytikere eller den allmenne oppfatningen i media/investorer. Dette fordi når for mange investorer tenker likt vil risikoen i de enkelte aktivaklasser øke kraftig. Roger Kristiansen benytter tekniske- og sentiment verktøy som ikke er bredt anvendt i det norske markedet.

Schroders

Schroders

Investment Managment
4 artikler
SKAGEN Fondene

SKAGEN Fondene

Fund Manager
35 artikler

Vi deler markedsnyheter, fondsoppdateringer, sparetips, og hører gjerne fra deg! Vurder eller kommenter innleggene våre - vi synes det er gøy med tilbakemelding.

Skattebetalerforeningen

Skattebetalerforeningen

Interesseorganisasjon
6 artikler

Skattebetalerforeningen er en selvfinansiert interesseorganisasjon med visjon om å gjøre din skattehverdag enklere. Foreningen ble stiftet i 1952, er partipolitisk nøytral, og har hjulpet og veiledet en lang rekke skattytere i 60 år. Vi har om lag 17.000 medlemmer - så vel privatpersoner som næringsdrivende og bedrifter.

Besøk www.skatt.no for mer informasjon.

STOH Kapital

STOH Kapital

Børsgruppe
48 artikler

STØH Kapital er utvalget for aksjer og investeringer ved NTNU Handelshøyskolen. Vi forvalter et fond på vegne av studentforeningen ved Handelshøyskolen og møtes ukentlig for å diskutere aksjer, obligasjoner og finansmarkedet.

Storebrand Asset Management

Storebrand Asset Management

Fondsforvalter
3 artikler

Storebrand Asset Management er Norges største private kapitalforvalter med 620 milliarder kroner til forvaltning. Vi ønsker å gjøre fondssparing enkelt og tilgjengelig for deg som kunde. Fellesnevneren for alle våre fond, er at de skal være lette å forstå, gi verdi for pengene og være bærekraftige. Du skal være trygg på at kapitalen investeres på en ansvarlig måte.

Med over 20 års erfaring innenfor bærekraftige investeringer, er bærekraft en naturlig del av vårt DNA. Likeså at du som kunde skal få god avkastning til rett pris.

Storm Capital Management

Storm Capital Management

Fondsforvalter
7 artikler

Storm Capital Management er et uavhengig forvaltningsselskap med fokus på høyrente obligasjoner i de nordiske markedene. Vi forvalter i dag Storm Bond Fund (nordisk High Yield fond) og Storm Real Estate ASA (et børsnotert eiendomsselskap notert på Oslo børs). Storm Capital Management eies av Morten E. Astrup som er investeringsdirektør og største investor i Storm Bond Fund. Selskapets hovedkontor ligger i London, med avdelingskontorer i Oslo.

Thomas Myrholt

Thomas Myrholt

Analytiker
4 artikler

Thomas har 10 aktive år i aksjemarkedet.

Thomson Reuters Markets

Thomson Reuters Markets

Market Data
198 artikler

Thomson Reuters is the leading source of intelligent information for the world's businesses and professionals, providing customers with competitive advantage. Intelligent information is a unique synthesis of human intelligence, industry expertise and innovative technology that provides decision-makers with the knowledge to act, enabling them to make better decisions faster. We deliver this must-have insight to the financial and risk, legal, tax and accounting, intellectual property and science and media markets, powered by the world's most trusted news organization.

UiO Finans- og investeringsforening

UiO Finans- og investeringsforening

Student
3 artikler

Universitetet i Oslos Finans og Investeringsforening ble stiftet i 2017 og har som mål å skape interesse rundt, og belære studenter ved UiO om ulike aspekter innen finans. Dette gjøres i hovedsak gjennom jevnlige diskusjonsmøter og foredrag.
Vi skal også være et knutepunkt for studenter med høyere kompetanse innen finans for å sikre videre læring og ha en plattform for å møte likesinnede og utfolde seg

Verdi NTNU

Verdi NTNU

Finansgruppe
30 artikler

Verdi NTNU er finansgruppen for studenter ved NTNU i Trondheim. Verdi forvalter et veldedighetsfond, konkurrerer i Skoleduellen, og arrangerer foredrag med anerkjente personer innenfor økonomi og finans.

Verdipapirfondenes Forening

Verdipapirfondenes Forening

Forening
5 artikler

Verdipapirfondenes forening er en serviceorganisasjon for selskap som har konsesjon til å drive fondsforvaltning og/eller aktiv (individuell) forvaltning. Nordnet publiserer nyheter publisert av VFF på deres hjemmeside og nyhetsbrev, med VFF sin godkjennelse. Lesere kan i denne sammenheng ikke forvente at kommentarer besvares av VFF. Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Vetle Forsland

Vetle Forsland

Hedge Fund intern
2 artikler

18 år gammel fyr med profesjonell erfaring i aksjemarkedet. Leter etter aksjer forsømt av de fleste - kommer til å skrive om interessante muligheter i markedet du ikke får lese om i Finansavisen.

E-post: vetlevkf@hotmail.com
Twitter: vetleforsland

Waleed Ahmed

Waleed Ahmed

Student
6 artikler
wellsfargo

wellsfargo

Forening
4 artikler

At Wells Fargo Asset Management, we strive to help our clients achieve their financial goals through top-tier investment solutions managed by specialised investment teams that are supported by independent risk management and backed by superior, collaborative service. With US $488 billion in assets under management, Wells Fargo Asset Management has 36 autonomous investment teams with specialised expertise and proven processes; 1,600 dedicated team members, including more than 500 investment professionals; and a global reach with offices and clients around the world. (as of 30 June 2015)

WisdomTree

WisdomTree

Forening
2 artikler

Om Boost ETP

Boost er utvalget vårt av sikrede børsomsatte produkter, tilgjengelig på tvers av aktivaklasser (aksjer, råvarer, renteinstrumenter, valutaer og alternativer) og i både ugirede og girede formater (-5x til 5x).

Xtrainvestor

Xtrainvestor

Investornettverk
296 artikler

Xtrainvestor.com-sfæren har p.t. ca 15.000 private medlemmer hvor nyheter, trades, vurderinger og analyser deles fortløpende.