Gå til hovedinnhold

Utvalgte bloggere for deg

Richard Paulsen

Gründer/Skribent
460 artikler

Fast kommentator hos Nordnetbloggen, men leverer også spalter til E24.
Har jobbet 12 år med trading og megling, primært i aksjemarkedet og med fraktderivater. Se richardpaulsen.no for ytterligere informasjon.

Anders Skar

Tidligere Norgessjef Nordnet
136 artikler

Anders er siviløkonom, Autorisert Fondsmegler og Autorisert rådgiver (AFR) med hjerte for teknologi. I hele sitt liv har han jobbet innen bank- og finansbransjen. Først som konsulent i Accenture og siden 2005 i Nordnet. Anders elsker å utfordre status quo, samt brenner for å gjøre sparing og investering enklere, billigere, mer tilgjengelig, lønnsomt og ikke minst morsommere for mannen i gata.

Bjørn Erik Sættem

Spareøkonom
162 artikler

Jeg er 46 år og har jobbet med sparing og pensjon i 20 år. Utdannet siviløkonom, gift, tre barn. Bor i Asker.

Jeg brenner for sparing, investering og pensjon, og tar mål av meg å bli sparernes nye vaktbikkje. Det betyr at jeg vil gi Nordnets kunder og alle andre interesserte gode råd om den langsiktige sparingen din.

Nordnet

Nordnet Norge
1201 artikler

Dette er Nordnets bruker på nordnetbloggen. Her finner du blogginnlegg, intervjuer, vår podcast, kommentarer fra våre økonomer og analytikere, samt informasjon fra kundeservice og meglerbordet.

Nordnetbloggen er også tilgjengelig for en rekke tredjepartsaktører og privatpersoner som deler sine tanker og børs- og finansrelaterte temaer.

Andre bloggere

AI Alpha Lab

Aktieanalytikere
3 artikler

AI Alpha Lab is a Danish fintech company established in 2019. AI Alpha Lab builds a bridge between investors and technology with their in-house developed AI-model based on probabilities. In short, AI Alpha Lab's AI-model provides return estimates on the assets in question, but it also provides the probability of each return estimate. That allows AI Alpha Lab to control portfolio risk in a new and unique way.

Aksjegruppen OsloMet

Student
43 artikler

Aksjegruppen OsloMet er en studentorganisasjon fra Oslo Metropolitan University. Gjennom faglige og sosiale aktiviteter ønsker vi å skape engasjement og kunnskap blant våre medstudenter på OsloMet om aksjer, børs og sparing.

Aksjeklubben BI Bergen

Student
7 artikler

Alex Laan

Speculator & risk manager
25 artikler

Fulltids trader gjennom 15+ år som trives med å lære bort og lære mer om markedet. Aldri utlært!

Tidligere registert som Commodity Trading Advisor i USA
Tidligere forvalter for family office i 11 år.

Alfred Berg

Fondsforvalter
57 artikler

Alfred Berg er en nordisk spesialistforvalter med kontorer i Oslo og Stockholm. Selskapet har opplevd betydelig vekst de siste årene og forvalter nå mer enn 100 mrd. NOK på vegne av nordiske institusjonelle og private investorer. Alfred Berg Kapitalforvaltning AS er Norges sjette største fondsforvalter.

Alfred Berg er eid av og en del av BNP Paribas Asset Management. BNP Paribas Asset Management er en av Europas største forvaltere med kontorer i mer enn 30 land og rundt 5000 mrd. NOK til forvaltning.

Arctic Asset Management

Fondsforvalter
24 artikler

Arctic Asset Management tilbyr åtte forskjellige fond for investorer i alle størrelser og med ulike risikoprofiler. Med omfattende erfaring innen forvaltning og utmerket track record, skapes merverdi for kunder innenfor både aksje- og renteprodukter. Investeringsgruppen ledes av investeringsdirektør Albert Collett og består av fjorten personer fordelt på kontorer i Stockholm og Oslo. Les mer om Arctic-fondene på www.arctic.com/aam

Arne Kvale

Konsulent
14 artikler

Er født og oppvokst i Oslo. Har drevet aktivt med investeringer i aksjer siden 16-årsalderen. .Som følge av min interesse for aksjer har jeg tidligere blitt omtalt i Aftenposten, Dagens Næringsliv, E24, Kapital og P3

Gründer og Daglig leder i ZoopIt. ZoopIt er et deleid Schibsted selskap som revolusjonere netthandel gjennom å tilby den beste, raskeste og rimeligste levering av varer kjøpt på nett.

AWH Capital

Siviløkonomer
6 artikler

Vi er to siviløkonomstudenter ved Handelshøyskolen BI som driver investeringsselskapet AWH Capital AS.

Vi har en "Top Down" makroøkonomisk investeringsstrategi, med fokus på absolutt avkastning og risikostyring.

Dette gjør vi gjennom å forvalte en markedsnøytral portefølje, der målet er en porteføljebeta tilnærmet 0. For å oppnå dette ligger vi short med halvparten av porteføljen og long med den resterende beholdningen. Vi kan kontaktes på Kontak@awhcapital.no. For mer informasjon kan man også besøke awhcapital.no. Våre blogginnlegg er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Bendik Rønning

Privatperson
2 artikler

Bendik er utdannet økonom med spesialisering i finans og investeringsanalyse fra Handelshøgskolen BI. Har tidligere jobbet med personlig økonomi, finans og sparing i en av Norges største banker.

Bernt Bangstad

Styreleder i Aksjonærforeningen
21 artikler

Bernt Bangstad er styreleder i Aksjonærforeningen. Aksjonærforeningens ambisjon er å skape flere, bedre, mer bevisste og innsiktsfulle aksjonærer.

Borsgruppen UiA

Børsgruppe
1 artikler

Børsgruppen UiA er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder. Gruppens formål er å skape en sosial og faglig arena for finans- og aksjeinteresserte. Majoriteten av medlemmene er rekruttert fra siviløkonomstudiet, men vi har også folk fra matematisk finans og revisjon i staben. I tillegg har vi innskudd fra diverse forskjellige andre studieretninger.

borsgruppenaktie

Studentforening
10 artikler

Børsgruppen Aktie er et fagutvalg ved Handelshøyskolen BI Oslo bestående av studenter med en interesse innenfor børs og finans.

Vår investeringsprofil legger til grunn fundamentale anayser med vekt på vekstselskaper. Teknisk analyse brukes også, men i hovedsak kun for kjøp- og salgstiming.

borsklubbennord

Student forening
5 artikler

Børsgruppen Nord er foreningen for børs- og finansinteresserte studenter ved Handelshøgskolen i Bodø. Vårt mål er å utvikle og ivareta studentenes interesse for de finansielle markedene.

Børsgruppen Kristiania

Student
4 artikler

Børsgruppen NMBU

Student
22 artikler

Velkommen til Børsgruppen NMBU! Vi er deltakere av Nordnets skoleduell, og kommer i tiden fremover til å poste innlegg minst en gang i måneden. Dette er for å holde bloggens lesere oppdatert på hva vi holder på med, og forhåpentligvis dele nyttig erfaring med andre.

Børsklubben NHH

Børsgruppe
1 artikler

Børsklubben NHH består av studenter fra Børsklubben ved Norges Handelshøyskole (NHH). Ved siden av å være et forum for aksjeinteresserte, administrerer Børsklubben det studentdrevne investeringsselskapet Investeringsklubben NHHS AS.

Brækhus

Advokatfirma
1 artikler

Brækhus er et fullservice advokatfirma med ca. 80 dyktige og engasjerte medarbeidere. Vårt tverrfaglige kunnskapsmiljø består av eksperter innen en rekke fagområder som økonomisk familierett og arv, eiendom, selskapsrett, og skatt og avgift. På Nordnetbloggen bidrar våre spesialister med aktuell jus-relatert innsikt.

Bull Invest - BI Trondheim

Student
5 artikler

Bull Invest er BI Trondheims finansutvalg, hvor engasjerte sjeler har skapt en plattform for å dyrke interessen for aksjer og finansmarkedet. Bull Invest er en arena for læring og diskusjon, samtidig som alle våre medlemmer blir utfordret til å ta en aktiv rolle i forvaltningen av utvalgets portefølje. Med forankring i analytiske modeller lærer våre medlemmer å implementere metoder og strategier for forvaltning og risikostyring.

Finansutvalget Bull Invest har lange tradisjoner på BI Campus Trondheim og har nå vokst seg større enn noensinne. Med 13 medlemmer fra ulike linjer og klassetrinn ser vi frem til å for første gang ta del i Nordnets skoleduell!

C WorldWide

Forvaltningsselskap
4 artikler

C WorldWide Asset Management er en uavhengig internasjonal kapitalforvalter med hovedkontor i København. Et team av medarbeidere med mange års erfaring er nøkkelen til gode investeringsresultater. Selskapet vårt ble startet opp i 1986 med den enkle ideen om å lete etter de beste aksjene i verden. Fokuserte aksjeporteføljer har utgjort kjernen i vår forretningsmodell. Vår investeringsfilosofi er enkel - vi har fokus på få aksjer og få produkter. Dette gir oss overblikk og mulighet for å arbeide målrettet slik at våre få utvalgte produkter kan være blant verdens beste.

Carnegie Fonder

Fondsforvalter
31 artikler

Vi spesialiserer oss på aksjer og rentepapirer i Sverige, Norden og på verdens vekstmarkeder. Alle våre fond forvaltes aktivt og i bunnen ligger en tydelig analyse og en bevisst filosofi. Vi investerer i et begrenset antall tilbud som vi vurderer som attraktive og som vi virkelig tror på. Filosofien kaller vi fokusert verdiforvaltning, og den har vi arbeidet etter siden starten i 1988.

Daniel Hagtvedt

Økonom
3 artikler

Masterstudent ved Norges Handelshøyskole med sterk interesse for investeringer, makroøkonomi og verdipapirmarkedet. Ønsker å skape interesse og øke kunnskap hos mine lesere slik at de kan foreta bedre finansielle beslutninger.

Deloitte

Revisjon og rådgivning
1 artikler

Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. På Nordnetbloggen vil vi bidra med tips og råd om for eksempel skattespørsmål.

Delphi Fondene

Fondsforvalter
12 artikler

Delphis forvaltningskonsept skiller seg fra andre forvalteres. Vi mener at de beste forutsetninger for å treffe riktige investeringsvalg fås ved å kombinere fundamental analyse med trendanalyser.

Kombinasjonen av analysene utgjør det vi kaller for Delphi-metoden. Å skape langsiktig meravkastning på vegne av andelseierne vil alltid være vårt fremste mål.

Våre fond: Delphi Global – Delphi Europe – Delphi Nordic – Delphi Norge – Delphi Kombinasjon – Delphi Green Trends

Denis Zakamulin

Student
8 artikler

Studerer Siviløkonomi på Handelshøyskolen BI. Har erfaring fra bank som investerings spesialist, og er aktiv handler på børsen selv. Deler mine tips og triks som du gjerne kan bruke. Spør meg gjerne hvis du vil vite noe mer :)

Mail: zakamulin.denis.v@gmail.com

DNB Asset Management

Fondsforvalter
85 artikler

DNB Asset Management tilbyr fond for den mest trygghetssøkende, til den mest risikovillige. Målet til DNB Asset Managements forvaltere er å gi deg best mulig avkastning innenfor den risikoen fondets rammer setter.

East Capital

5 artikler

Kort om East Capital: Vi er en uavhengig og privateid aktiv kapitalforvalter spesialisert på fremvoksende (Emerging Markets, EM) og «frontier» markeder (Frontier Markets, FM). Etablert i Stockholm i 1997, opprinnelig som en ekspert på Øst-Europa. Siden den gang har selskapet vokst og vi tilbyr nå daglig handlede UCITS fond som dekker Øst-Europa, EM Asia, samt globale Frontier Markets. Totalt forvalter vi ca. 2,3 milliarder dollar. Vi har i dag kontorer i Stockholm, Moskva, Tallinn, Hong Kong, Dubai, Luxembourg og Oslo.

Forvaltningsfilosofien er basert på aksjeseleksjon underbygget av lokal innsikt og kompetanse. Vi gjør over 1000 selskapsbesøk i året for å virkelig forstå den underliggende forretningen, og for å finne investeringsmuligheter der vi som minoritetsaksjonær deler interesser med eiere og ledere. Vi investerer i selskaper som tilbyr vekst til en rimelig pris, altså en verdiorientert vekst-forvaltning. Vi er en fundamental investor, hvilket betyr at det ikke er vårt hovedmål å generere meravkastning på kort sikt (da gjerne psykologi, momentum og sentiment er de primære driverne), men snarere finne feilprisede aksjer der vi ser en sterk underliggende utvikling. Tanken er at disse selskapene skaper verdier markedet vil prise inn i løpet av en markedssyklus på 3-5 år.

Eivind Berg

Privatperson
4 artikler

Blogger om personlig økonomi, med hovedfokus på sparing og investering, på eivindberg.no.

Elin Helander

Hjärnkoll på pengar
14 artikler

Kognitionsvetare på spar-appen Dreams och grundare till Moneymind - ett initiativ för att öka medvetenhet hur beteende och ekonomi hänger ihop. Skriver på bok om hur du får Hjärnkoll på pengar! Utbildad kognitionsvetare och jobbade tidigare med hjärnforskning på Karolinska institutet.
Twitter: elinhelander
Instagram: elin.helander

FIRST Fondene

Forvalter
28 artikler

Fondsfinans Kapitalforvaltning

Fondsforvalter
73 artikler

Fondsfinans Kapitalforvaltning er en frittstående norsk fondsforvalter. Vi har en aktiv og langsiktig tilnærming til vår forvaltning.

Vi forvalter 9 verdipapirfond; fem rene aksjefond, et kombinasjonsfond og tre fond som plasserer hovedsakelig i norske rentepapirer.

FORTE Fondene

Forvaltning
3 artikler

Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig fondsselskap, som holder til i Trondheim. Selskapet ble etablert i 2010 og vi står for lokal tilhørighet med nasjonal gjennomslagskraft. Forte Fondsforvaltning tilbyr tre aksjefond og to rentefond og ett kombinasjonsfond. Selskapet har meget gode prestasjoner å vise til innen både aksje og renteforvaltning. Vår investeringsstil er aktiv og vi søker å gi våre kunder høyest mulig absolutt avkastning over tid.

Gunnar Asbjørn Bergstrand

IT-konsulent og investor
4 artikler

Gunnar jobber som IT-konsulent for et større selskap i Norge. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiA samt en mastergrad i IT og økonomi fra CBS i København, hvor han skrev masteroppgave om kunstig intelligens i samarbeid med DNV GL. Han har en stor interesse for aksjer og er tidligere leder og en av grunnleggerne av Børsgruppen UiA.

Håkon Andersen

Student
3 artikler

Finansstudent med en stor interesse for finansmarkedet og næringslivet. Utfører tekniske analyser og deler mine tanker om enkeltaksjer.

Heimdalfondene

Forvaltningsselskap
16 artikler

Heimdal Forvaltning er et forvaltningsselskap med konsesjon til fondsforvaltning fra Finanstilsynet. Med tiden har vår investeringsstrategi vist seg å produsere produkter som er trygge og forutsigbare. Vi sikter på å gi våre andelseiere den beste risikojusterte avkastningen på lang sikt.

Vi i Heimdal Forvaltning jobber hver dag for å gjøre fondssparing tilgjengelig for folk flest.

Hos oss skal fondssparing være enkelt, trygt og forutsigbart.

Vi forvalter 5 fond:

Aksjefondet Heimdal Tinde (UCITS)

Aksjefondet Heimdal Utbytte (UCITS)

Høyrentefondet Heimdal Høyrente (UCITS)

Kombinasjonsfondene Heimdal Jorde og Heimdal Vidde

Holberg Fondsforvaltning

Fondsforvalter
106 artikler

Holberg er en uavhengig, aktiv fondsforvalter med base i Bergen. Siden etableringen i 2000 har vi som aktive forvaltere arbeidet målrettet for å bidra til verdiskapning på våre kunders investerte midler. Vår investeringsfilosofi er tuftet på langsiktighet, konsentrerte porteføljer og tett oppfølging av selskapene vi investerer i.

Gjennom våre fem aksjefond og fire rentefond forvalter vi i dag over 30 milliarder kroner. Viktigst er tilliten våre kunder har gitt oss. 27 dedikerte "Holbergere" arbeider hver dag med å forvalte denne.

Holberg er en del av Carnegie-gruppen.

Investtech

Analyseselskap
343 artikler

Investtech ble etablert i 1997 og jobber med forskning innen behavioural finance. Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i våre analyser, samt er publisert i flere interessante forskningsrapporter. Her er også flere analyser testet med meget gode resultater.

InvestWiser

Investwiser
40 artikler

Velkommen til InvestWiser sin side! Vi er en ledende fintech-startup som har som mål å gjøre det enklere og tryggere for privatinvestorer å ta informerte beslutninger på Oslo Børs. 📈

Grunnlagt av Didrik Lysvoll, tilbyr vår brukervennlige aksjeanalyseplattform avanserte funksjoner som tidligere var forbeholdt institusjonelle investorer. Dette gjør at privatinvestorer nå kan ta i bruk profesjonelle investeringsverktøy til overkommelige priser. 🚀

Vår visjon er å styrke privatinvestorer med nødvendige ressurser for smarte investeringer og tidsbesparelser. Vi kombinerer en moderne brukeropplevelse med automatiserte algoritmer og tilbyr dermed et attraktivt og rimelig alternativ til kostbare verktøy som Bloomberg Terminal. 💻

Med ambisjoner om global ekspansjon jobber vi for å utjevne konkurranseforholdet mellom private og institusjonelle investorer. Bli med på reisen vår og oppdag hvordan InvestWiser kan hjelpe deg med å ta smartere investeringsbeslutninger! 🌍

Joakim Solheim Hatletveit

Privatinvestor
3 artikler

Juridisk Finansklubb

Student
2 artikler

KLP

Fondsforvalter
7 artikler

KLP skal levere trygge og konkurransedyktige pensjons-, finans- og forsikringstjenester til offentlig sektor, virksomheter med tilknytning til denne og deres ansatte.

Kraft Fondene

Fondsforvalter
1 artikler

Landkreditt Forvaltning

Fondsforvalter
19 artikler

Landkreditt Forvaltning er en del av Landkredittkonsernet. Vi er spesialister på utbyttefond og tilbyr fem fond, tre aksjefond og to rentefond.

Lars Mørland Knudsen

Kreftforsker
12 artikler

Doktorgradsstipendiat innen kreftforskning med Master of Science i molekylær biovitenskap som interesserer seg for aksjer og investering.

Lars Simones

Finans student på master nivå
2 artikler

22 år gammel.

Master i finans ved BI

Tidligere leder av Børsgruppen Nord som vant Skoleduellen i regi av Nordnet 2019

Lasse Rydgren

Finans
3 artikler

Technical Product Specialist i Infront. Min investeringsstrategi består hovedsakelig av teknisk analyse (men ser også litt på fundamental data) der jeg følger lange trender i markedet. Jeg analyserer aksjer og indekser utifra tekniske indikatorer, men ser også på fundamentale forhold. Min investeringsportefølje består av aksjer, fond og ETF'er med bred diversifisering innenfor mange sektorer. L

For de som ønsker hyppigere kommentarer, følg meg på Twitter @LasseRydgren

Mads Johannesen

Investeringsøkonom
216 artikler

Jeg er Nordnets investeringsøkonom.

Baserer investeringene mine på kvantitativ analyse av stabile selskaper med solid direkteavkastning og god inntjening på lang sikt. Liker spesielt selskaper som har vollgraver og bransjer der inngangsbarrierene er store.

Har tidligere swing tradet og veddemål med relativt kort horisont kan fortsatt forekomme.

Prøver å kommentere og grunngi alle mine investeringer. Dette vil jeg kommunisere ut på Shareville og Nordnetbloggen

Følg meg også gjerne på Twitter: MadsNordnet Her legger jeg ut interessante ting i forhold til markedet og henter ny inspirasjon og ideer fra dyktige personer og selskaper

Marcus Hippe

ingen
15 artikler

Denne bloggen er ikke lenger i bruk.

Mari Rindal Øyen

Norgessjef Nordnet
6 artikler

Morningstar

Forening
16 artikler

Morningstar er en uavhengig leverandør av finansiell informasjon og analyse.

Nordea Asset Management

Forening
9 artikler

Nordea Asset Management (NAM) er Nordens ledende kapitalforvalter med mer enn NOK 2000 mrd under forvaltning, og er en av Europas raskest voksende kapitalforvaltere. Nordea har flere fondstyper å velge mellom med ulike risikoprofiler innen aksjefond, kombinasjonsfond og rentefond. Fond anbefales for deg som sparer både kortsiktig og langsiktig. Nordea er opptatt av klima og bærekraft. Alle våre aktivt forvaltede fond følger retningslinjer for ansvarlige investeringer, bl.a. prinsipper utviklet av FN (PRI). For deg betyr det at dine sparepenger forvaltes ansvarlig og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Nordnet Active Trader

Active trader
37 artikler

På denne profilen henvender vi oss til våre Active Trader-kunder. Målsetningen er å ta opp relevante temaer for våre tradere. Du får vite mer om tjenestene vi tilbyr, samt inspirasjon og informasjon som kan bidra til å gjøre deg til en bedre trader.

Nordnet Kapitalforvaltning

Kapitalforvaltere
20 artikler

Nordnet Private Banking

Private Banking
31 artikler

På denne blogg-brukeren henvender vi oss til Private Banking-kundene våre. Her blogger vi om tjenesten vi tilbyr og fordelene dere får ved å være Private Banking-kunde her hos oss. Vi publiserer også statistikk og markedsrelatert innhold som skal fungere som inspirasjon for fremtidige investeringer.

North Sea GEM

Fondsforvalter
2 artikler

North Sea GEM er et fondsselskap basert i Stavanger. Selskapet forvalter fodet Nordsjø Kombinasjon som er tilgjengelig på Nordnet.

ODIN Forvaltning

Fondsforvalter
18 artikler

ODIN Forvaltning er en av Norges ledende fondsforvaltere. Vi investerer i selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre har oversett. Slik jobber vi hver dag for å skape verdier for fremtiden på vegne av våre kunder.

Oslo Børs

Børs
161 artikler

Oslo Børs ASA ble grunnlagt i 1819 og opererer i dag de eneste regulerte verdipapirmarkedene i Norge. På markedsplassene til Oslo Børs knyttes lokale og internasjonale investorer effektivt sammen med børsnoterte utstedere. Investorbeskyttelse og overvåking av markedsadferd kombinert med attraktive verdipapirer utgjør kjernen i vårt ønske om å tilby våre brukere en førsteklasses arena for denne type virksomhet. Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter på sine markedsplasser.

Nordnet publiserer nyheter fra Oslo Børs sin hjemmeside, twitter-meldinger og nyhetsbrev, med Oslo Børs sin godkjennelse. Lesere kan i denne sammenheng ikke forvente at kommentarer besvares av Oslo Børs. Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Pengesnakk

Pengesnakk
1 artikler

Jeg heter Lise og er skikkelig glad i å spare. Denne bloggen startet jeg fordi jeg liker å snakke om penger. Jeg finner stadig nye svar på hvordan jeg kan bruke penger på en måte som bidrar til det livet jeg har lyst til å leve. Disse svarene deler jeg her på pengesnakk.no.

Jeg sparer fordi jeg setter pris på tryggheten og mulighetene sparingen gir meg. Jeg hadde nedbetalt hele boliglånet mitt før jeg fylte 30, og sparer nå til pensjon. Det er vanskelig å motivere seg til å spare til noe som er over 30 år frem i tid. Men om jeg fortsetter med å spare to tredjedeler av lønnen min kan jeg faktisk pensjonere meg om ti år. Hvis jeg vil da…

I tillegg til personlig økonomi er jeg opptatt av familien min, oppussing, organisering og det å leve mest mulig miljøvennlig. Jeg jobber i en stor norsk bedrift, og tjener også noen penger hobbyene mine.

Peter Warren

Privatperson
222 artikler

Peter C. Warren har over 30 års erfaring innenfor finansmarkedene som trader, market maker og forvalter. Han har utdannelse innen økonomi, statsvitenskap, etterretning og psykologi. Er kritisk til etablerte sannheter og sterk motstander av gruppetenkning.

pinpointestimates

Pinpoint Estimates
1 artikler

Pinpoint Estimates er en åpen plattform som samler estimater fra investorer og analytikere før børsnoterte selskapers kvartals- og årsrapporter. Bidragsyterne er verifiserte med BankID og tildeles ulik vekt i konsensusen basert på deres tidligere treffsikkerhet.

Robin Øvrebø

Langsiktig, verdiorientert investor
49 artikler

Har en MSc i politisk økonomi fra BI og har vært aktiv i aksjemarkedet i 9 år. Jeg er en langsiktig, verdiorientert investor og forsøker å tenke som en bedriftseier. Dette innebærer at jeg ser etter kvalitetsselskaper til en fornuftig pris, som jeg kan holde i hvert fall 3 år. Jeg mener det er kombinasjonen av kvalitet og fornuftig pris, i tillegg til tålmodighet, som skaper god avkastning i aksjemarkedet.

Du kan følge min investeringsportefølje på Shareville: Robin_Øvrebø

Du kan også følge meg på Twitter som robinovrebo.

For epost kan jeg treffes på robin.ovrebo@gmail.com

Roger Berntsen

Analyst
1383 artikler

A Warren Buffett protégé and equity analyst at Nordnet - A pan-Nordic leading digital platform for savings and investments.

Roger Kristiansen

Teknisk & sentiment analytiker
22 artikler

Roger Kristiansen driver nettstedet www.taktiskinside.com, som er en side for chartdrevet Makro- og Sentimentanalyser. Roger Kristiansen har 27 års erfaring fra finansmarkedet som trader, aksjemegler og forvalter. Tidligere forvalter og hedgefondforvalter hos Tycoon Industrier, Øystein Stray Spetalen, Saligia Asset Management/Øystein Stray Spetalen, Sector Asset Management, Vosko AS / Tore Aksel Voldberg, Handelsbanken Markets, Norse Securities, Sundvall ASA og Tekan Aktiv Forvaltning ASA.
I de publiserte analyser vil du oppleve at Roger Kristiansen i perioder publiserer analyser som går imot oppfatningene til din aksjemegler, fundamentalanalytikere eller den allmenne oppfatningen i media/investorer. Dette fordi når for mange investorer tenker likt vil risikoen i de enkelte aktivaklasser øke kraftig. Roger Kristiansen benytter tekniske- og sentiment verktøy som ikke er bredt anvendt i det norske markedet.

Schroders

Investment Managment
4 artikler

Sissener

Fondsforvalter
8 artikler

Sissener AS er et forvaltningsselskap for verdipapirfond som gjennom sine forvaltningstjenester ønsker å tilby investorer et attraktivt investeringsalternativ.

Gjennom vårt forvaltningsmandat ønsker vi å gi interesserte investorer et solid og attraktivt investeringsalternativ gjennom våre fond.

Forvalterne våre og øvrige medarbeidere har lang og variert arbeidserfaring fra verdipapirmarkedet, hvilket representerer en unik sammensetning av kompetanse til glede for våre investorer.

Sissener AS ble etablert i januar 2009 og eies av Jan Petter Sissener, samt noen nøkkelpersoner.

SKAGEN Fondene

Fund Manager
32 artikler

Vi deler markedsnyheter, fondsoppdateringer, sparetips, og hører gjerne fra deg! Vurder eller kommenter innleggene våre - vi synes det er gøy med tilbakemelding.

Skattebetalerforeningen

Interesseorganisasjon
5 artikler

Skattebetalerforeningen er en selvfinansiert interesseorganisasjon med visjon om å gjøre din skattehverdag enklere. Foreningen ble stiftet i 1952, er partipolitisk nøytral, og har hjulpet og veiledet en lang rekke skattytere i 60 år. Vi har om lag 17.000 medlemmer - så vel privatpersoner som næringsdrivende og bedrifter.

Besøk www.skatt.no for mer informasjon.

STOH Kapital

Børsgruppe
54 artikler

STØH Kapital er utvalget for aksjer og investeringer ved NTNU Handelshøyskolen. Vi forvalter et fond på vegne av studentforeningen ved Handelshøyskolen og møtes ukentlig for å diskutere aksjer, obligasjoner og finansmarkedet.

Storebrand Asset Management

Fondsforvalter
19 artikler

Storebrand Asset Management er Norges største private kapitalforvalter med over 1000 milliarder kroner til forvaltning. Vi ønsker å gjøre fondssparing enkelt og tilgjengelig for deg som kunde. Fellesnevneren for alle våre fond, er at de skal være lette å forstå og gi verdi for pengene. Du skal være trygg på at kapitalen investeres på en ansvarlig måte.

Med over 25 års erfaring innenfor bærekraftige investeringer, er hensynet til bærekraft en naturlig del av vårt DNA. Likeså at du som kunde skal få god avkastning til rett pris.

Storm Capital Management

Fondsforvalter
7 artikler

Storm Capital Management er et uavhengig forvaltningsselskap med fokus på høyrente obligasjoner i de nordiske markedene. Vi forvalter i dag Storm Bond Fund (nordisk High Yield fond) og Storm Real Estate ASA (et børsnotert eiendomsselskap notert på Oslo børs). Storm Capital Management eies av Morten E. Astrup som er investeringsdirektør og største investor i Storm Bond Fund. Selskapets hovedkontor ligger i London, med avdelingskontorer i Oslo.

Sylvester Andersen

Nasdaq
13 artikler

Sylvester is Associate Vice President, European Markets at Nasdaq. He leads European Business Development in Norway and is responsible for the full value chain of new market penetration in Norway including market data, equity and derivatives, and ESG.

In this capacity, Sylvester has launched new products and engaged in several partnerships for Nasdaq’s Global Information Services and transaction businesses. Working with both conventional and alternative data in organic product development and potential M&A and partnership cases, he engages with a broad range of stakeholders, from banks, institutional clients and online brokers to regulators, media and interest organizations.

One of Sylvester’s specific areas of interest is around client centricity. He’s also a thought leader on ETFs, ETPs and issues surrounding ESG.

Prior to his current role, Sylvester held sales roles within Nasdaq’s transaction services, developing the Danish derivatives market, and setting up a Danish ETP/ETF market from scratch. He was also responsible for reconnecting Iceland to the international equity trading space and engaging the Norwegian financial sector.

Sylvester holds a leadership degree from the Wharton School and a Master’s Degree in Marketing from Aalborg University.

Thomas Myrholt

Analytiker
4 artikler

Thomas har 10 aktive år i aksjemarkedet.

UiO Finans- og investeringsforening

Student
4 artikler

Universitetet i Oslos Finans og Investeringsforening ble stiftet i 2017 og har som mål å skape interesse rundt, og belære studenter ved UiO om ulike aspekter innen finans. Dette gjøres i hovedsak gjennom jevnlige diskusjonsmøter og foredrag.
Vi skal også være et knutepunkt for studenter med høyere kompetanse innen finans for å sikre videre læring og ha en plattform for å møte likesinnede og utfolde seg

UiS Studentkapital AS

Student
7 artikler

Børsklubben UiS er en studentorganisasjon for børs- og finansinteresserte på universitetet i Stavanger. Organisasjonen skal jobbe for å fremme interesser rundt børs og finans, samt skape et godt fellesskap blant de involverte medlemmer. Børsklubbens mål er:

Skape interesse og formidle kunnskap om børs og finans.
Sikre en god læringsarena for disse temaene.
Skape en sosial arena for finansinteresserte.

Verdi NTNU

Finansgruppe
65 artikler

Verdi NTNU er finansgruppen for studenter ved NTNU i Trondheim. Verdi forvalter et veldedighetsfond, konkurrerer i Skoleduellen, og arrangerer foredrag med anerkjente personer innenfor økonomi og finans.

Vi har to porteføljer, og begge kan sees på Shareville:
- Skoleduellen, porteføljen som er med i Skoleduellen her på Nordnet: https://www.shareville.no/medlemmer/finansgruppen-verdi-ntnu/wall
- Veldedighetsfondet, et fond vi i Verdi forvalter hvor en del av overskuddet går til veldedige formål hvert år: https://www.shareville.no/medlemmer/verdi-ntnu/wall

Les mer om oss og hva vi driver med på www.verdintnu.no

Verdipapirfondenes Forening

Forening
1 artikler

Verdipapirfondenes forening er en serviceorganisasjon for selskap som har konsesjon til å drive fondsforvaltning og/eller aktiv (individuell) forvaltning. Nordnet publiserer nyheter publisert av VFF på deres hjemmeside og nyhetsbrev, med VFF sin godkjennelse. Lesere kan i denne sammenheng ikke forvente at kommentarer besvares av VFF. Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Vetle Forsland

Hedge Fund intern
2 artikler

18 år gammel fyr med profesjonell erfaring i aksjemarkedet. Leter etter aksjer forsømt av de fleste - kommer til å skrive om interessante muligheter i markedet du ikke får lese om i Finansavisen.

E-post: vetlevkf@hotmail.com
Twitter: vetleforsland

Waleed Ahmed

Student
6 artikler

WisdomTree

Forvaltningsselskap
4 artikler

We specialise in sponsoring and issuing Exchange Traded Products (ETPs) which include the WisdomTree UCITS Exchange Traded Funds (ETF) and Exchange Traded Commodity (ETC) ranges. In 2006, we listed our first ETFs and so many of our index strategies benefit from a live track record of over 10 years.

At WisdomTree, we deploy smart ways to bring value to the investor by offering flexibility when it comes to investing to meet the many different trading objectives our clients have. Although most of our ETF index strategies in Europe are based on proprietary strategic beta structures, as a firm, we also provide specific market access strategies when we’re able to enhance existing approaches.