Økt risikovilje i aksjemarkedet

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Februar var en sterk børsmåned. Vi har nå lagt bak oss flere gode børsmåneder, tross gjentagende dommedagsprofetier. 

Vi ser positive trender

I løpet av de siste to månedene har mye frykt forsvunnet fra aksjemarkedene. Til forskjell fra andre halvår i fjor, hvor det meste dreide seg om makroforhold og et generelt nedsalg av aksjer, har investorene igjen begynt å vurdere selskapene for hva de virkelig er verdt. Risikoviljen har økt. Samtidig har vi fått flere oppløftende signaler fra økonomiene – den amerikanske økonomien er i bedring, Europa ser ut til å håndtere gjeldsproblemene og Kina ser ut til å opprettholde høy vekst. Selv om det mest sannsynlig også i år vil svinge mye på børsene i perioder, har vår tro på 2012 blir et godt år for aksjer blitt forsterket.

I Delphi jobber vi med utgangspunkt i trender, først og fremst på enkeltaksjenivå. Vi er nå inne i en periode hvor positive trender er i ferd med å etableres på selskapsnivå. Det betyr at vi finner stadig flere porteføljekandidater som tilfredsstiller våre kriterier. Som en følge av dette øker vi gradvis også risikoen i våre porteføljer.

Vil du lese hele vår månedsrapport klikk her

Delphi Fondene
Delphi FondenePartner
Fondsforvalter

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer