Gå til hovedinnhold

Arv og generasjonsskifte

Nordnet får en del henvendelser rundt arv. Mange av henvendelsene går på det å velge en kontotype som er tilpasset slik at verdiene investert via Nordnet fordeles, overføres og/eller realiseres slik kunden ønsker ved (evt.) død. Når det gjelder akkurat disse henvendelsene vil din Private Banking kundekonsulent kunne gi deg gode svar, og vi har også god informasjon på nordnet.no.

Temaet arv er omfattende og siden vi selv ikke gir råd og veiledning rundt dette temaet har vi vært heldige å få besøk av noen som er eksperter på området. Advokatene Line Juuhl og Hedda Evensen fra Brækhus Advokatfirma.

I tillegg til at befolkningen nå sitter på større verdier enn tidligere, ser også flere og flere fordelene med å forberede og planlegge overføring av verdier på en ryddig, rettferdig og økonomisk god måte.

Line og Hedda tar deg i gjennom viktige temaer innen arv og generasjonsskifte i videoen nedenfor. I presentasjonen tar de blant annet for seg ny arvelov, pliktdelsarv, fremtidsfullmakt, og eiendom i utlandet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer