Gå til hovedinnhold

Arv og generasjonsskifte

Nordnet får en del henvendelser rundt arv. Mange av henvendelsene går på det å velge en kontotype som er tilpasset slik at verdiene investert via Nordnet fordeles, overføres og/eller realiseres slik kunden ønsker ved (evt.) død. Når det gjelder akkurat disse henvendelsene vil din Private Banking kundekonsulent kunne gi deg gode svar, og vi har også god informasjon på nordnet.no.

Temaet arv er omfattende og siden vi selv ikke gir råd og veiledning rundt dette temaet har vi vært heldige å få besøk av noen som er eksperter på området. Advokatene Line Juuhl og Hedda Evensen fra Brækhus Advokatfirma.

Line og Hedda tar deg i gjennom viktige temaer innen arv og generasjonsskifte:

0:00
Intro
02:50 Pliktdelsarv
08:46 Ektefelles, livsarvinger og samboers arverett
13:15 Uskiftet bo
21:30 Opprettelse av testament
35:53 Generasjonsskifte
50:50 Fremtidsfullmakt

Befolkningen generelt sitter på en god del større verdier enn tidligere. Flere og flere ser fordelene med å forberede og planlegge overføring av verdier på en ryddig, rettferdig og økonomisk god måte.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer