Nå kan du teste nye nordnet.no

Kanskje er du blant tusenvis av kunder som allerede har testet den nye nettsiden vår? Hvis ikke så får du muligheten nå. Vi jobber knallhardt med å bygge en ny og forbedret utgave av nordnet.no. Nå har vi åpnet siden for alle kundene våre, slik at du kan gjøre deg kjent, teste og gi tilbakemeldingene dine.

Det skal være enkelt for deg å investere og spare til fremtiden. Vi ønsker å tilby deg den beste spare- og investeringsopplevelsen med de riktige verktøyene og relevant informasjon. Derfor bygger vi nå en enda med fleksibel og brukervennlig nettside.

Du kan handle fra beta-plattformen

Du får tilgang til nye nordnet.no ved å klikke på «nordnet-beta»-knappen øverst på høyre side av menyen når du er logget inn. Nettsiden du får tilgang til har noe færre funksjoner enn du er vant til fra dagens nordnet.no. Men, på tross av at vi kaller det en beta-versjon så er alle funksjonene live og du kan handle som vanlig. Vi jobber med en rekke nye funksjoner som legges ut fortløpende, og disse kan du lese mer om på bloggen de kommende månedene. Blant annet vil du i løpet av året se hvor mye kurtasje du betaler før du trykker på kjøpsknappen.

Test siden med smarttelefon eller nettbrett

Besøker du den nye nettsiden vår med mobil eller nettbrett vil du se at siden nå virker mye bedre. Nye nordnet.no gir deg bedre oversikt og mer funksjonalitet også på dine bærbare enheter. En av de store forbedringene på nettsiden er at den er responsiv og tilpasser seg enheten din.

Tilpass «Min økonomi» etter ditt eget ønske

Kanskje har du flere kontoer hos oss, men har mer fokus på én eller to av dem. På nye nordnet.no har du mulighet til å velge hvilke kontoer som vises under «Min økonomi» når du logger inn. På samme måte er de nyhetene du ser under «Markedet» skreddersydd for deg, med nyheter om de verdipapirene som du har i porteføljen din. På sikt vil du få enda flere muligheter til å personalisere innstillingene dine.

Slik gir du feedback

Når du bruker beta-siden jevnlig vil du oppdage at vi legger til nye funksjoner løpende. Dersom du har idéer og innspill til hvordan siden kan bli enda bedre vil vi gjerne vite det. Send oss forbedringsforslagene dine via feedback-funksjonen nederst på siden, når du er logget inn.

Vi gleder oss  til å høre fra deg!

Besøk ny nordnet.no her

/Team Next Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer