Nye
nordnet.no

Upp

Vi bygger fremtidens bank - sammen

Med nye nordnet.no forbedrer vi funksjoner og stabilitet, og tar et omfattende skritt med tanke på brukervennlighet.

Du får forutsetningene for rask utvikling og nye spennende muligheter og funksjoner. Du bidrar ved å dele tankene og opplevelsene dine med oss.

På nye nordnet.no kan du allerede nå:

  • Handle aksjer og fond og ETFer
  • Få markedsoversikt og nyheter koblet til investeringene dine
  • Følge porteføljeutviklingen og ordrene dine

Aktuelt akkurat nå:

Nå kan du handle både aksjer, fond og ETF-er på betaversjonen av nye nordnet.no. Dessuten lanserte vi nylig en ny og nyttig funksjon; Stop loss på alle markeder. Tidligere har det kun vært mulig å legge stop loss når du handler nordiske aksjer.

Logg gjerne inn på nye nordnet.no og del tankene dine med oss. Samme skaper vi fremtidens nettside.

Foruten bedre brukervennlighet oppfyller også den nye handelssiden retningslinjene formulert i den nye loven om verdipapirmarkedet, som trådte i kraft 3. januar 2018. Alle transaksjoner kommer til å skje på nye nordnet.no i god tid før det.

Ofte stilte spørsmål:

Hva er de største endringene på den nye siden?

Vi fortsetter å ligge i forkant med funksjoner og stabilitet, men skaper også en helt ny brukeropplevelse gjennom design og layout. Nye nordnet.no tilbyr også unike muligheter for å utvikle nye, innovative teknologiløsninger. Sammen med deg som kunde ønsker vi å skape fremtidens bank.

Når er den nye siden ferdig utviklet?

Vi har laget nye nordnet.no slik at vi kan fortsette å utvikle den hele tiden. Vi regner med at alle grunnleggende funksjoner er på plass innen ett år, men du kan begynne å handle aksjer allerede nå. I tillegg kan du følge utviklingen til verdipapirene dine.

Hvorfor kan dere ikke lansere siden med en gang?

For at du og alle andre kunder skal få være med på utviklingen. Din feedback er viktig for å skape bransjens beste brukeropplevelse.

Hvordan gir jeg feedback?

Gi feedback ved å bruke feedback-funksjonen som du finner når du er logget inn på nye nordnet.no.

Funksjonalitet i betaversjonen

Beta-versjonen av nye nordnet.no inneholder for tiden et begrenset antall funksjoner. Her kan du se hva du kan gjøre allerede nå.

Husk at vi gjerne ønsker feedback fra deg. Takk for at du hjelper oss å bli enda bedre!

Allerede nå kan du:

Handle aksjer og ETFer

Få markedoversikt og nyheter for investeringene dine

Få et raskt overblikk over investeringene dine

Følge aktive ordre og transaksjoner i "dropdown"-menyen

Gå tilbake til gamle nordnet.no

Du må vente litt til på dette:

Handle tradisjonelle fond

Gjøre innskudd og uttak


Hvor sikker er nye nordnet.no?

Sikkerheten din er vår høyeste prioritet - som kunde og innlogget hos oss kan du alltid føle deg trygg. For å komme til Nordnets nettsider ber vi deg om å skrive inn fullstendig nettadresse (https://www.nordnet.no) og å bruke en pålitelig internettleverandør. Aldri del innloggingsopplysningene dine - hverken på telefon, e-post eller på noen andre nettsider.

Hvis du er usikker på en melding eller en nettside der Nordnet er avsender burde du alltid ringe til kundeservice for å dobbeltsjekke med oss.

Les mer om sikkerhet og garanti her.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.