Morgenrapport Tirsdag

Nikkei -0.00%  Shanghai -0.08%  S&P500 +0.06%  DAX futures +0.20%En rolig start på uken her hjemme med OSEBX ned et kvart prosentpoeng, i motsetning til indeksene nedover Europa som stort sett var opp det tilsvarende.
Amerikanske indekser var stengt, og futures handler ca 0.6% under nivået de stengte på fredag.
Asia følger samme mønster, og indeksene er spredt mellom å være opp eller ned noen få basispunkter.
Sveitsisk KPI, spansk arbeidsledighet, britisk konstruksjons PMI, samt ISM og PMI fra USA vil nok gi mer volatilittet enn hva uken så langt har opplevd.Argentina sloss videre for å unngå nok en dundrende konkurs. Siste desperate forsøk i å hindre totalkollaps for valutaen var å innføre kapitalkontroller på søndag. Det settes da maksuttak på $10 000 i måneden for befolkningen, og markedet sender pesoen videre ned.

I disse scenarioene kommer krypto til sin fulle rett, og Bitcoin har ligget over $10k siden kapitalkontrollene ble innført.
Det kjente VC selskapet Andreesen Horowitz var blant de første investorene i Facebook, og går nå i bresjen for Facebooks Libra mot politikerene i Washington.

Ut ifra disse uttalelse fra ECB medlemmet Mersch, så må den kampen tas på dette kontinentet også.Når vi først er inne på valuta så handler Yuanen fortsatt rundt lavnivåene vi så igår, noe som tyder på at Kina er fornøyd med nivåene for øyeblikket. Dette vil raskt endre seg hvis USAs toll nivåer endres i oktober igjen, som er planlagt. Det rytes dog at partene prøver å finne tidspunkt for nye møter.

Graffikken over fra Bridgewater, og leder Ray Dalio er rimelig klar på at har et stødig bullcase for nasjonen som er på vei til å bli verdens største økonomi.
Her kan du selv se Dalio diskutere caset sitt.Cleaves er ute med nok en ukesrapport, og den burde være pålagt lesing for alle som handler i sektoren.
Informasjon og innsikt er noe man sjeldent kan få for mye av.
Sjefsanalytikeren har også en Q&A gående på twitter noen timer til, så her er en god anledning til å få svar på spørsmål dere eventuelt brenner inne med.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer