Morgenrapport Fredag

Nikkei +1.35%  Shanghai +0.90%  S&P500 +0.29%  DAX futures +0.60%


Sentiment: Opp mot all time high igjen?!

S&P500 korrigerte 20 punkter den siste uken, men er nå i full fart på vei til all-time high igjen. Tangerer den 2147 brytes årsbeste for N’te gang i år. Dette kan selvfølgelig skje i dag, ettersom amerikanske myndigeter legger frem de viktige arbeidstallene for november. Det er ikke godt å si hvordan markedet reager på gode tall, som øker sjansen for hurtigere rentehevelser, da Janet Yellen har vært ekstremt fleksibel i sine uttalelser.

Mye positive nyheter, Kina overrasket med gode handelstall, Theresa May sikret en Brexit deal, teknologisektoren rebounder på børsen (nsadaq outperformer) non-farm payrolls ventet 200k.

-/ TRØIM HAR NÅ notert 2020 Bulkers Ltd. på OTC listen og her ligger det vel an til et lignende løp som Borr Drilling, bare i tørrbulksektoren. Jeg anbefaler alle å flikke igjennom presentasjonen som de har lagt ut, der hele rasjonalet for å investere i tørrbulkbåter blir lagt frem på en fin måte. De har kjøpt 2 skip og har 6 til på opsjon. Det gir en stor giring, mye større enn Songa Bulk, for de som ønsker dét!

De ser tre år med mye høyere rater, fordi etterspørselen vil ligge høyere enn tilbudet for første gang på mange år.

-/ GRÛNDEREN av CoFound.It har skrevet et interessant blogginnlegg der han tar for seg de ulike fasene ICO markedet har gått gjennom de siste årene. Fra ville vesten til strukturerte og gode dealer. Fokuset i pressen er sjølsagt på ting som skjærer feil, men de som følger med ser at dette markedet modnes og profesjonaliseres raskere enn du får sagt klikkbait.

-/ LES OGSÅ om Spotify som skal på børs senere i år, uten å hente penger gjennom en emisjon i forkant. De ønsker rett og slett å liste aksjene og la alle som ønsker å kjøpe begynne å by. Det blir også løftet restriksjoner på salg. Det kan jo bli en interessant opplevelse og kjipt for investment bankerne som mister store kommisjoner. Vi får tenne et lys!

Mvh
Richard Paulsen

Nordnetbloggen.no     Nestehelg.no    BizBot.no    @richardpaulsen

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer