Gå til hovedinnhold

Link Mobility Group – Investeringsmuligheter i Small Cap selskaper

LINK Mobility Group er en av Europas ledende leverandører innenfor mobilkommunikasjon, som har spesialisert seg på mobilmeldingsservice, mobile løsninger og mobil intelligens. Konsernet tilbyr et bredt spekter av skalerbare tjenester og løsninger på tvers av næringer og sektorer slik at kommunikasjonen skal bli enklere. På grunn av den økende etterspørselen av digital kommunikasjon mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere. Har LINK Mobility utviklet en rekke løsninger som skal dekke behovene som kundene står ovenfor hver dag.

Konsernet har hovedkontor i Oslo og er notert på Oslo Børs. LINK Mobility fortsetter å oppleve sterk organisk vekst med høy grad av tilbakevendende inntekter, da deres kunder har en tendens til å flytte mer forretningsaktiviteter til de mobile plattformene. I 2016 hadde LINK Mobility en total omsetning på 924 millioner kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Estland, Bulgaria, Tyskland, Spania og Polen. LINK Mobility har mer enn 20 års erfaring innen mobilkommunikasjon og har gjennom årene blitt en sentral aktør i markedet.

I dette nettmøtet og intervjuet treffer du CEO, Arild Hustad som vil presentere selskapet og gi investorene siste nytt.

For mer informasjon om investeringsmuligheter i andre mindre selskaper, sjekk også ut temasiden vår: Small Cap- selskaper

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer