Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra OTOVO med CEO Andreas Thorsheim

CEO i OTOVO, Andreas Thorsheim, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet.

Otovo er et selskap som på relativt kort tid, har blitt den ledende markedsplassen for solenergi og batterier til det europeiske boligmarkedet.

Du får blant annet høre mer om selskapets utvikling siste året og en forretningsmodell i endring. Det vil også bli diskutert skyhøye råvarepriser som en følge av krigen i Ukraina, og andre forhold av betydning.

Se også tidligere oppdateringer fra OTOVO

Nordnets analytiker Roger Berntsen har med seg konsernsjef i energiselskapet Otovo, Andreas Thorsheim. Otovo er en ledende leverandør av solcellepanel i Europa. Du får blant annet høre mer om selskapets forretningsmodell og deres konkurransesituasjon. Det blir også fokus på utviklingen i solkraftmarkedet som helhet, hvor stort markedspotensialet er, og hvilke andre spillere som potensielt kan kapre markedsandeler. Du får også høre mer om Otovos konkurransefortrinn og utsiktene fremover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer