Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra ledelsen i Otovo

CEO i Otovo – Andreas Thorsheim har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. Otovo, et selskap som på relativt kort tid (grunnlagt i 2016) har blitt den ledende markedsplassen for solenergi og batterier til det europeiske boligmarkedet.

Du får blant annet høre om selskapets strategiske betraktninger, hovedpunktene fra 3. kvartal og en oppsummering av 2022 så langt. Du får også høre hvordan den pressede verdensøkonomien faktisk kan ha virket positivt inn på Otovo sine utsikter.

Se tidligere oppdateringer fra Otovo

CEO i OTOVO, Andreas Thorsheim, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet.

Otovo er et selskap som på relativt kort tid, har blitt den ledende markedsplassen for solenergi og batterier til det europeiske boligmarkedet.

Du får blant annet høre mer om selskapets utvikling siste året og en forretningsmodell i endring. Det vil også bli diskutert skyhøye råvarepriser som en følge av krigen i Ukraina, og andre forhold av betydning.

Nordnets analytiker Roger Berntsen har med seg konsernsjef i energiselskapet Otovo, Andreas Thorsheim. Otovo er en ledende leverandør av solcellepanel i Europa. Du får blant annet høre mer om selskapets forretningsmodell og deres konkurransesituasjon. Det blir også fokus på utviklingen i solkraftmarkedet som helhet, hvor stort markedspotensialet er, og hvilke andre spillere som potensielt kan kapre markedsandeler. Du får også høre mer om Otovos konkurransefortrinn og utsiktene fremover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer