Gå til hovedinnhold

Landets beste forvaltere

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

En undersøkelse blant de største investorene rangerer KLP Fondsforvaltning som en av de beste forvalterne i Norge.

Prospera gjennomførte nylig en undersøkelse av 115 norske investorer som hver har en forvaltningskapital på 300 millioner kroner eller mer. Målet er å evaluere hvor fornøyd investorene er med norske forvaltningsselskaper basert på en rekke evalueringskriterier.

Resultatene er svært hyggelig for KLP Fondsforvaltning og vi rangeres som nest best av de 17 norske forvaltningsselskapene som ble evaluert. På førsteplassen finner vi DnB NOR og på tredjeplass Nordea.

KLP Fondsforvaltning er også den forvalteren som har forbedret seg klart mest siden tidligere undersøkelser og vi rangeres høyere av investorer med mye kapital til forvaltning.  Særlig mener investorene at vi er gode på pris, kompetanse, service og forvaltningsprosess.

Resultatene er en fin bekreftelse på at vårt arbeid holder god kvalitet, men vi må hele tiden forbedre oss for å sikre en god forvaltning av våre kunders midler og undersøkelsen gir også viktig informasjon om hvilke områder vi kan styrke vårt arbeide.  

En oppsummering av undersøkelsen finner du her og har du ris eller ros til oss – så vil vi gjerne høre fra deg!

Hilsen Even Skirstad, ansvarlig for personkunder i KLP Fondsforvaltning

KLPPartner
Fondsforvalter

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer