Gå til hovedinnhold

Kunnskap gir makt – derfor er 50 000 medlemmer på Shareville

Vi lanserte Shareville for at du skulle få noen andre å lytte til enn de som prøver å tjene penger på deg ved å anbefale egne fond. Noen som dessuten viser hvordan de investerer pengene sine. Medlemmene våre har oppdaget at de får mye bedre hjelp ved å følge hverandre, enn ved å spørre banken om hvordan de skal investere pengene sine.

Nå deler 50 000 medlemmer porteføljene sine med hverandre, og vi opplever kraften og kunnskapen som ligger hos investorene. Da det ble mulig å vise ekte porteføljer via Nordnet, hadde vi som mål å ha 20 000 medlemmer i løpet av det første året. Allerede to måneder etter lansering passerte vi målet vårt. Vi blir flere og flere, og jo flere vi blir, desto bedre blir vi også.

Jo flere vi blir, desto bedre blir de beste

Samtidig som antallet medlemmer øker, øker også antallet toppmedlemmer. Det er de 10 prosentene av medlemmene som er best på risikojustert avkastning (Sharpe-rate). Alle kan være heldige en gang, men å opprettholde en høy risikojustert avkastning er noe helt annet.

Du kan lære av toppmedlemmene på flere forskjellige måter. Du finner dem i topplisten, og kan følge en og en. Du kan også se hvordan de som gruppe investerer og presterer i funksjonen Relax. Det siste året har de i gjennomsnitt hatt en avkastning på 55,4 prosent, noe som er 42,38 prosent bedre enn indeksen (OSEBX).

Derfor er vi 50 000 medlemmer

Shareville drives av kunnskap og inspirasjon. Det kan være vanskelig å stole på råd og anbefalinger hvis du ikke vet hvordan den som gir rådene faktisk investerer sine egne penger.

Jeg tror det er åpenheten som lokker medlemmer til Shareville. Det er ekte porteføljer, og bak alle avgjørelser finner du ekte personer med ekte penger. Det inspirerer og gir unike erfaringer og innsikt.

Sammen er vi smartere, rett og slett.

PS: orker du ikke følge med på investeringene dine så ofte?

Del kontoen din på Shareville så får du en ukesrapport hver mandag som viser deg hvordan det går med kontoen din!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
21.05.2015 13:20

Flott tjeneste. Likevel er det vanskelig å finne andre som tenker “likt”. Sharpe-ratio er vel og bra det, men det fanger neppe opp alt det gode. Noen liker aksjer, andre liker fond. Andre blander og noen satser kun utenlands. Noen har en favorittbransje mens andre kun kjøper små selskaper. Alle disse variantene er det vanskeligere å finne hvem som gjør det bra på.