Gå til hovedinnhold

Nyhet! En av markedets beste sparekontoer for Private Banking.

Eksklusivt tilbud

Etter mange år med lave innskuddsrenter merker vi en økt interesse for opprettelse av sparekontoer som følge av økt rentenivå. Som Private Banking-kunde får du 4,50 % rente på sparekonto – med fritt antall uttak og uten krav til minsteinnskudd.

⏳ #1 Avkastning mens man venter

Mange sparere og investorer ønsker å ha deler av porteføljen sin i kontanter for å utnytte muligheter når de kommer, også kjent som “tørt krutt”. Det er selvfølgelig mer behagelig å ha penger i bakhånd når man får en attraktiv rente på innskuddet.

🔑 #2 Attraktiv risikofri avkastning

Når forventet årlig avkastning i aksjemarkedet ligger på 5,5-8%, og du som Private Banking-kunde får en rente på 4,50 % på sparekontoen, er det helt rasjonelt å øke rente/cash-andelen noe i porteføljen. Dette med tanke på svingningene man må tåle i aksjemarkedet, sett i forhold til den risikofrie renten. I tillegg skatter privatpersoner 22% på renteinntekter, sammenlignet med nesten 38% på gevinst og utbytte fra aksjer. Dette gjør renteinvesteringer desto mer attraktive. (Merk at renteinntekter dobbeltbeskattes i AS, siden bankinnskudd og rentefond ikke omfattes av fritaksmetoden.)

🔑 #3 Full fleksibilitet

Våre kunder er fremoverlente og ønsker å ha pengene tilgjengelige hvis gode muligheter skulle dukke opp, enten det er på børsen eller i andre investeringer. På Nordnets sparekonto er det ingen begrensninger når det gjelder antall innskudd/uttak eller bindingstid. Det er heller ingen krav til minsteinnskudd, så lenge du er Private Banking-kunde.

🔑 #4 Lave renter på sparekontoen din?

Mange har spare- eller bufferkontoen sin i dagligbanken, og i de fleste tilfeller gir disse kontoene svært lave renter. Hvorfor ikke flytte pengene til en Nordnet-sparekonto med en god rente? Vi gjør for øvrig ingen forskjell på om pengene er private eller tilhører et aksjeselskap – samme gode rente gjelder.

🔑 #5 Trygt og godt på sparekonto i Nordnet

Som kunde i Nordnet Bank NUF er du omfattet av innskuddsgarantien til Bankenes Sikringsfond og den svenske Riksgälden. Det innebærer at hver enkelt kunde er dekket for sine innskudd inntil NOK 2 000 000. Garantien gjelder likvide midler for både privatpersoner og juridiske personer. Du kan altså sove like godt om natten, eller trolig bedre grunnet bedre risikofri avkastning. 🙂

Merk! Det er viktig å være klar over at overføringer fra aksjesparekonto og investeringskonto til sparekonto blir ansett som uttak, og kan medføre en skattemessig realisasjon.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer