Gå til hovedinnhold

Kundeundersøkelse om ulike kontotyper og hva som passer best for deg

Under kan du se opptaket av nettmøtet med Norgessjef Anders Skar om ulike kontotyper og nye skatteregler. I nettmøte presenterer han hvilke kontotyper som passer ulike sparere og investorer.

Vi trenger nå tilbakemeldingene dine om dette temaet og håper du vil svare på denne undersøkelsen etter å ha sett filmen under. Undersøkelsen tar noen få minutter.

Svarene bruker vi i planleggingen av fremtidige kontotyper og produkter vi vil tilby, og tilbakemeldingene dine er viktige for oss.

Se nettmøtet om ulike kontotyper

Takk for hjelpen!

Hilsen oss i Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
6 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
06.03.2017 13:36

Kan vi ha amerikanske aksjer i den nye aksjesparekontoen? Hva er i så fall fordelene og ulempene ved dette?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
06.03.2017 15:27

Amerikanske aksjer er i utgangspunktet ikke mulig å investere i på Aksjesparekonto dessverre. Kjedelig for deg som investor siden du ønsker et så stort investeringsunivers som mulig… Men det gjenstår å se hvordan den endelige utformingen blir.

Gjest
Gjest
28.02.2017 14:57

Kypros er vel innenfor EØS?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
28.02.2017 15:15

Hei Erik. Ja, Kypros er et av EU-/EØS-landene.

Gjest
Gjest
28.02.2017 11:28

Jeg har et spørsmål: På den nye kontoen hvor man kun kan eie aksjer og fond innen EØS, kan man likevel ha norske/europeiske fond som primært har aksjer utenfor EØS? Dvs globale fond og lignende. Ellers takk for opplysende video

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
28.02.2017 12:14

Hei Erling. Hyggelig å høre at du likte videoen. Svaret på spørsmålet ditt er ja, det er mulig.