Gå til hovedinnhold

Konsernsjefen vår bekjenner gamle synder i ny reklamefilm

I vår nye reklamefilm bekjenner konsernsjef Håkan Nyberg gamle synder for å vise åpenhet. I tillegg til Håkan er alle som medvirker i filmen ansatte hos Nordnet som fikk prøve seg som statister for en dag.

Dagen vi filmet fikk vi besøk på kontoret av det svenske Shareville-medlemmet Gottodix som skulle delta på den svenske versjonen av #pengepodden. I et innlegg på bloggen sin skrev han dette om besøket sitt:

«Nå er det vel ikke hver dag konsernsjefen spiller inn en ny reklamefilm, men det er fortsatt et ganske godt bilde av følelsen du får når du går inn hos Nordnet. Litt Rock N Roll. Litt rotete. Mye energi. Langt fra å være en nøktern storbank».

Den nye filmen er fortsettelsen på temaet Transparent Banking, der tidligere filmer med samme tema og av samme kreative team har blitt virale og fått oppmerksomhet over hele verden.

«Det føles helt naturlig at det er Håkan som formidler budskapet vårt om økt åpenhet på sin direkte og åpenhjertige måte». Sier Annika Javestad, Nordisk markedssjef i Nordnet.

Filmene er produsert av regissøren Joakim Thörn i samarbeid med produsent Mats Wolgers og reklamebyrået Fortune.

Oppdragsgiver: Nordnet

Reklamebyrå: Fortune

Regissør: Joakim Thörn

Produksjonsselskap: Made in Halmstad AB

Produsent: Mats Wolgers

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer