Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Nordic Mining

CEO i Nordic Mining, Ivar Fossum, har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen.

Nordic Mining er et norsk gruveselskap som fokuserer på leting og produksjon av mineraler og metaller. Selskapet har som formål å utvinne mineraler og metaller til industriell bruk, og fokuserer på rutil, kvarts og lithium. I 2006 tok de over rettigheter som ConocoPhillips Investments Norge AS hadde til Engebø-funnet.

I påfølgende Q&A-seanse får du høre mer om Nordic Mining sin visjon for fremtiden, finansielle risikoer, den voksende interessen for elektriske biler og fornybar energi, samt hva slags utbyttepolitikk selskapet har for sine aksjonærer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
3 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Jack Jensen
Jack Jensen
23.11.2023 18:52

Hadde vært flott om dere kunne ha laget en ny, og oppdatert presentasjon av NOM. Det er jo snart trekvart år siden Ivar Fossum var innom, og det har jo skjedd mye interessant siden da.

Gjest
Gjest
13.03.2023 15:19

Ganske “rart” at en emisjon med pris på 60 øre ikke ble nevnt. Var det virkelig ikke slik at Roger som analytiker så det komme i det hele tatt. Mister litt troverdighet for å være ærlig

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
15.03.2023 12:03

Hei Sjur,

Hvert kvartal inviterer vi børsnoterte selskaper til studio for å presentere seg for våre kunder. Hvilke selskaper som gjester studio avhenger av interessen blant våre følgere/forespørsler fra kundebasen. Alle selskaper på Oslo Børs har i utgangspunktet en åpen invitasjon til å besøke Nordnet for å presentere seg. Tidspunktet de aktuelle selskapene er på besøk og tilhørende videomateriell slippes er helt tilfeldig. Vi i Nordnet har ingen innsikt i hvordan slike emisjoner går, utover det som er offentlig kommunisert.