Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Meltwater

I denne selskapspresentasjonen får du lære mer om det «norske» software-selskapet Meltwater – verdens ledende aktør innen Media Intelligence. Selskapets CEO, John Box, deler i tillegg ytterligere innsikt om selskapet med Nordnets analytiker, Roger Berntsen i egen Q&A del. Roger stiller spørsmål om Meltwaters 20-årige historie – fra å være et privat selskap til den nylige børsnoteringen, samt markedsutsikter, konkurransesituasjon, oppkjøpsstrategi, R&D og kortsiktige triggere.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Espen H. Eikevoll
Espen H. Eikevoll
02.09.2021 08:51

Hei Roger,

En veldig bra Q&A og selskapspresentasjon av Meltwater. Jeg sitter igjen med en god innsikt i selskapets “corevalue”. Det som er interessant er at å høre deg gjennomføre dette intervjuet med din “fundamentale” tilnærming til selskap og dets verdivurderinger.

Det hadde vært kult om du tok for deg Norbit på sammevis (som forøvrig også er et Norsk tech selskap”) fra et fundamentalt ståsted. Selskapet fremstår som et veldig stødig selskapet med lav risikoprofil.

Gleder meg til å følge dere videre!