Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Meltwater

CEO – John Box og CFO – Lena Shishkina i Meltwater har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. Meltwater er et Software-as-a-service selskap (Saas) og er ledende i verden innenfor social and media intelligence. Du får blant annet høre mer om selskapets vekst, marginer og strategi. I Q&A-delen diskuteres tallene fra andre kvartal, fremtidsutsikter og selskapets prioriteringer fremover.

Se tidligere oppdateringer

I denne selskapspresentasjonen får du lære mer om det «norske» software-selskapet Meltwater – verdens ledende aktør innen Media Intelligence. Selskapets CEO, John Box, deler i tillegg ytterligere innsikt om selskapet med Nordnets analytiker, Roger Berntsen i egen Q&A del. Roger stiller spørsmål om Meltwaters 20-årige historie – fra å være et privat selskap til den nylige børsnoteringen, samt markedsutsikter, konkurransesituasjon, oppkjøpsstrategi, R&D og kortsiktige triggere.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
02.09.2021 08:51

Hei Roger,

En veldig bra Q&A og selskapspresentasjon av Meltwater. Jeg sitter igjen med en god innsikt i selskapets “corevalue”. Det som er interessant er at å høre deg gjennomføre dette intervjuet med din “fundamentale” tilnærming til selskap og dets verdivurderinger.

Det hadde vært kult om du tok for deg Norbit på sammevis (som forøvrig også er et Norsk tech selskap”) fra et fundamentalt ståsted. Selskapet fremstår som et veldig stødig selskapet med lav risikoprofil.

Gleder meg til å følge dere videre!