Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra Kongsberg Gruppen

Kongsberg Gruppens to øverste ledere – Geir Håøy (CEO) og Gyrid Skalleberg (CFO) har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Kongsberg Gruppen er en ledende teknologileverandør. Produkter og tjenester de leverer er kritiske for alle deres 2500 industrielle partnere verden over. I intervjuet får du blant annet høre mer om selskapets kvartalstall og Kapitalmarkedsdagen for 2022. Du får også høre mer om hva de langsiktige effektene av krigen i Ukraina har å si for Kongsberg Gruppen, og hvor aktivt de jobber med små- og mellomstore oppkjøp.

Se tidligere investorpresentasjon og Q&A

CEO Geir Håøy og CFO Gyrid Skalleberg i Kongsberg Gruppen, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Kongsberg Gruppen ble stiftet for over 200 år siden, men har kanskje aldri vært i en bedre posisjon forretningsmessig enn de er i dag. Tiden fra noteringen i 1993 og frem til i dag har vært preget av teknologisk utvikling (software), og selskapet har vokst kraftig og skapt betydelige aksjonærverdier i perioden. Kongsberg Gruppen har over 2500 industrielle partnere (kunder) verden over, som alle er avhengige av deres produkter.

Det blir fokus på selskapets finansielle situasjon, og hvorvidt de ser for seg å kunne gjennomføre oppkjøp i de kommende årene også. 3.kvartalsrapporten som nylig ble lagt frem blir også kommentert, samt hvordan mulighetsrommet ser ut innenfor havvind. Avslutningsvis blir det også snakk om det globale miljøfokuset, og hvordan Kongsberg Gruppen forholder seg til den utviklingen som skjer der.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer