Gå til hovedinnhold

Vi vil investere i fintech selskaper!

Min jobb ble plutselig enda mer spennende. Vi, Nordnet, har nemlig bestemt oss for å aktivt søke opp nystartede selskaper for å styrke innovasjonskraften i bank- og finansbransjen og skape verdier for nordiske sparere og investorer.

Vi har en ambisiøs visjon. Vi skal bli førstevalget for sparing og investering i Norden. Det betyr at vi kontinuerlig må utvikle oss i takt med at kundens behov og atferd endres. Det er ikke bare enkelt for et relativt stort selskap som oss, i en verden som endres hele tiden og stadig raskere. For å lykkes må vi utfordre oss selv og finne kompetanse, innovasjon- og idé-kraft også utenfor våre egne vegger.

Investering i nye perspektiver

Vi har derfor bestemt oss for å starte å investere i, og samarbeide med nystartede selskaper i den nordiske fintech-sektoren. Det betyr selskaper som jobber innovativ med finansrelaterte digitale tjenester. Gjort riktig, håper vi dette kan bli en ny måte for oss å få tilgang på nye perspektiver og ideer, samtidig som vi har mye å tilby gründere tilbake. Utenom rene finansielle investeringer kan de få tilgang til Nordnets plattform og vår innsikt om nordiske bankkunders ønsker, behov og atferd.

Shareville som eksempel

Et eksempel på hvordan vi har lykkes med et slikt samarbeid er Shareville. Med vår hjelp fikk Shareville mulighet til å vokse fra en genial idé til en tjeneste som i dag gir kunnskap, inspirasjon og meravkastning for over 80 000 nordiske sparere og investorer.

Selskaper med fokus på morgendagens bankkunder

De selskaper og ideer vi nå ønsker å investere i og samarbeide med, akkurat som Shareville, drives av et tydelig fokus på morgendagens bankkunder. Tjeneste skal være relatert til sparing, investering eller pensjon, og skal ha potensiale for å skape verdi for våre kunder. Hvem dette er vet vi ikke, men vi har opprettet en investeringsråd med ansvar for å oppdage og vurdere disse selskapene.

Dersom du vil tipse oss, eller har spørsmål om våre investeringsplaner, treffer du investeringsrådet på nnventures@nordnet.se.

Les også omtale om Nordnet Ventures på Dn.no.

Mvh/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer