Intraday reversal

Det er en bevegelse som er farligere enn fall på negative nyheter, og det er fall uten nyheter. Det er et av tegnene jeg hele tiden leter etter for å se når fondene er overvektet eller ikke har mer juice igjen. Jeg sier ikke at vi er vitne til det nå, men indeksene både ute og hjemme har snudd ned, uten noen åpenbare forklaringsvariabler. 

Selve definisjonen på intraday reversal er at topp og bunnivå er utenfor gårsdagens tradingintervall. Faller OSEBX under 612.5 altså om 1.5 punkt, så ligger har indeksen per definisjon snudd. Det gjenstår selvfølgelig å se om selgerne blir mer modige nå, men som nevnt tidligere er jeg mest bekymret når aksjer blir solgt uten store nyheter.

Carnegiestoryen på tørrbulk, der de frykter importrestriksjoner på kull, har skapt litt furore i shippingmiljøet. Flere jeg har snakket med å sjekket sine kanaler og sine kontakter, men de har ikke klart å bringe noe lys over det. Enten tar analytikeren feil, eller så er det mange skipsmeglere som ikke er oppdatert på kjernemarkedet sitt. Hvis det er slik at denne storyen ikke har ben å stå på, kan aksjen sprette tilbake.

Kommer med en update senere i kveld når Wall Street har handlet noen timer.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer