Gå til hovedinnhold

Hvorfor investere i fornybar energi nå?

Det er behov for enorme investeringer for å oppnå netto null-utslipp innen 2050. Reduksjon av utslipp har fått sterk politisk forankring og vi forventer en tøffere tone fra politikerne fremover. Er dette et godt tidspunkt for å investere i fornybar energi?

Fondsfinans Fornybar Energi investerer i hele verdikjeden, og er godt posisjonert for et skifte mot mer bruk av fornybare energikilder.

  • Presentasjonen er utarbeidet i markedsføringsøyemed
  • Vi anbefaler å lesenøkkelinformasjonsark og prospekt for fondet her
  • Årlig kostnad er 1%i tillegg til resultatbasert avgift som er 10% av avkastningen over 10% per år, avregnet kvartalsvis, med høyvannsmerke.
  • Ved å investere i fondet får du en andel i fondet, ikke direkte i de underliggende eierandelene
  • Det er knyttet risiko til investeringer i fond på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer