Gå til hovedinnhold

Hva gjør du i NAS nå?

Boligprisstatistikken viste en oppgang på 0.9% i april måned. Dette er et sesongjustert tall, og den sterkeste april på ti år. Analytikerne spådde lavere vekst på mellom 0.2-0.3%. Det er godt nytt for boligbyggerne, som får et ekstra løft i dag. 

I følge en enkel børsmelding fra Norwegian avviser IAG sine to budforslag for 100% av aksjene i det norske flyselskapet.

Bjørn Kjos mente det var for billig, og ønsker mer penger. Det viktigste her er at Norwegian faktisk er til salgs, men at en slik prosess ikke er enkel, sier seg selv. Jeg skrev et par dager etter at budryktet oppstod, at aksjekursen kunne korrigere igjen, når ordkrigen startet. Den korreksjonen kom i dag, med et 10% skrell i aksjekursen på NAS da de avviste budet. Det er mer nærliggende å tenke at IAG nå trekker seg tilbake og kommer med nye fremstøt om en liten stund, eller når de er sikre på å få ja fra hovedaksjonær. Noe som vil bli børsmeldt i etterkant ettersom dette nå har blitt svært sensitiv informasjon. Deres siste utspill var at Norwegian ikke overlever som “stand-alone” selskap. Ordkrigen har nå et negativt fortegn. Dette var reaksjonen jeg tenkte ville komme  for to uker siden.

Så hva gjør du? Kjøpe nå for å vedde på oppkjøpe eller ligge unna da det vil ta lang tid og det alltid eksisterer en risiko for at de ikke kommer i mål?

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
04.05.2018 12:46

Man må heller ikke glemme at de har blitt approached av flere interessenter.
Spørsmålet her er om man har god tid, tror børsen holder fremover og at Norwegian har rett når de sier aksjen er underpriset

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
04.05.2018 13:24

Det er riktig at de er approached av flere, men IAG er de aller mest aktuelle ser det ut til. Jeg ville nok vært kjøper, men man må belage seg på å ha is i magen. Utfordringen er at jeg også tror NAS kursen kan falle ned til lave 200 kroner hvis nyheter/rykter uteblir 🙂