Gå til hovedinnhold

Going nowhere really fast!

Oslo Børs har i hvert fall etablert seg over 500, men volumet blekner, og jeg begynner å bli nervøs for at andre blir nervøse. Psykologi er alt, og det som bestemmer sentimentet i markedet er hvorvidt aktørene ønsker å ta mer risiko. En måte å finne det ut på, er å se på small cap aksjer, og der ser jeg at mange selskaper på Oslo Access handler i negativt territorium. Det er selvfølgelig ingen vitenskapelig øvelse, men når dine favoritter som har steget 30%-90% plutselig får selgere på nakken, så er det viktig å være var.

Egentlig tro jeg de fleste bør hvile seg på mantraet om at man ikke trenger å gjøre noe hele tiden. Er det stille og få drivere, så får man heller bruke tiden på analyse, spesielt på de aksjene man tror kommer tilbake. Ikke tenk på de som “klarer seg best”. Er du negativ, selg og ta en omgruppering.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer