Børsstyret godkjenner RAK Petroleum for notering på Oslo Børs

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

RAK Petroleum plc søkte om notering 28. oktober 2014, og i dag vedtok styret ved Oslo Børs å ta aksjene i selskapet opp til notering på Oslo Børs.

Det gis dispensasjon fra kravet om at selskapet skal ha bestått i minst tre år, jf. opptaksreglene pkt. 2.3.1 og 2.3.2. Dispensasjon er gitt fordi virksomheten har bestått, men i andre juridiske enheter.

Det forutsettes at selskapet før første noteringsdag:

  • Tilfredsstiller krav til markedsverdi for de aksjer som søkes opptatt til notering slik det fremgår av opptaksreglene pkt. 2.2.1
  • For aksjene som noteres oppfyller kravet til antall aksjeeiere slik det fremgår av opptaksreglene pkt. 2.4.2 og har minst 25 % av disse aksjene spredt blant allmennheten slik det fremgår av opptaksreglene pkt. 2.4.1
  • Gjennomfører planlagt restrukturering av selskapet

Dersom kravet til antall aksjeeiere ikke er oppfylt tas selskapet opp til notering på Oslo Axess, forutsatt at Axessreglenes opptaksvilkår pkt. 2.4.2 og øvrige vilkår er oppfylt.

Børsdirektøren gis fullmakt til å avgjøre notering på Oslo Børs eller Oslo Axess, samt fastsette første noteringsdag, senest 19. desember 2014.

Alle nyheter fra Oslo Børs

Oslo børs byggning

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer