Gå til hovedinnhold

Bærekraftige investeringer – hva er det viktigste å vite?

Bærekraftige investeringer er en megatrend som forventes å vokse betydelig i årene som kommer. Hva er det viktigstesom skjer innen bærekraft og ESG nå? Hvordan vurderer vi bærekrafti våre fond, og hvordan investerer egentlig Fondsfinans Fornybar Energi?

Porteføljeforvalter for Fondsfinans Fornybar Energi og ESG- ansvarlig Melanie Brooks forsøker å svare på disse spørsmålene i dette webinaret (24 minutter).

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
19.12.2021 16:34

Jeg er egentlig totalt kunnskapsløs på trading. Jeg bare kjøper en par aksjer av og til. Beløpene er små, jeg er ikke lenger villig til å satse på små selskaper da de ved flere anledninger ble kjøpt opp av større firma og små aksjonærer satt igjen med skjegget i postkassa. Det å satse på disse såkalte “grønne” selskaper er enda mere risikofylt en ovenfor nevnte. Så godt som alle har til nå ikke tjent penger og er totalt avhengig av statlige overføringer i form av subsidier til å se så noenlunde levedyktig ut. Men for all del hiv penger etter… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
20.12.2021 09:35

Hei Kornelis.
Har du vurdert aksjefond? Aksjefond sprer investeringene over mange aksjer. Da slipper du selskapsspesifikk risiko. Kjøper du et globalt aksjeindeksfond så slipper du å følge med på utviklingen også – da får du aksjemarkedets avkastning minus en lav kostnad.
Hilsen Bjørn Erik, spareøkonom