Gå til hovedinnhold

Sparing og investering
hos Nordnet.

Start å spare og investere i dag.

Hei, vi er Nordnet.

Vår reise startet i en liten loftsleilighet i 1997, og har utviklet seg fra liten nettmegler til å bli en nordisk digital bank med over én million investorer og sparere som kunder. Vårt mål er å gi deg muligheten til å få tilsvarende informasjon og tjenester som profesjonelle investorer får. Investering og sparing skal være noe som er tilgjengelig for alle.


Bli kunde og kom i gang nå

...men enda viktigere, hvem er du?

Nedenfor finner du en kort beskrivelse av tre kategorier. Velg den som beskriver deg best, så vil du få en oversikt over de verktøyene og tjenestene som kan hjelpe deg med investeringene og sparingen din fremover.

Dette blir starten på din reise, og vi håper vi kan hjelpe deg på veien.

Vil du spare, investere eller trade?

Section_SparerInvestorTrader_Sparer2.jpeg

Sparer.


Hvis du er en typisk sparer, er du gjerne langsiktig i investeringene dine. Du oppdaterer deg på utviklingen i investeringene dine noen ganger i året, og har gjerne en spareavtale i fond. Sparing til pensjon er sannsynligvis viktig for deg.

Section_SparerInvestorTrader_Investor2.jpeg

Investor.


Dersom du er en investor liker du å følge godt med i markedene, og sjekker ofte hvordan det går med investeringene dine. Du kjøper gjerne individuelle aksjer i tillegg til fond, og liker å få inspirasjon og kunnskap om investeringer.

Section_SparerInvestorTrader_Trader3.jpeg

Trader.


En trader er svært aktiv på markedene, og gjør alt fra noen få handler per måned, til mange per dag. Dersom du hører hjem i denne kategorien, er du enten svært kunnskapsrik eller har som mål og bli det. Belåning og muligheter for å geare porteføljen er viktig for deg.

Start sparingen og investeringen hos Nordnet nå.

Dersom du vet hva du trenger og er klar for å starte sparingen og investeringen med en gang, kan du opprette konto gjennom knappen nedenfor.


Bli kunde

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning.


Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på instrumentsiden til fondet.