Gå til hovedinnhold

Trading og daytrading.


Nordnet er en stor aktør innenfor trading og daytrading. Vi har faktisk blitt det største meglerhuset målt i antall handler på Oslo Børs. For deg som ønsker å begynne å trade, så kan du lese videre for å finne ut mer om hva trading og daytrading er og hvordan du kan komme i gang. Vi har også tatt med en del om produktutvalget vi tilbyr hos Nordnet, i tillegg til belåning og handelsverktøy for tradere. Dersom du allerede handler mye, så kan det hende du kvalifiserer for våre Active Trader-vilkår.


Bli kunde hos Nordnet

Hva kan du trade?

Nordnet tilbyr trading i aksjer, derivater og børshandlede produkter. Les videre for å finne ut mer om de ulike produktgruppene.

770x460_Section_startpage_Globe.jpeg
Aksjer.

Hos oss kan du trade aksjer i alle Nordiske land, Tyskland, USA og Canada. I tillegg kan du handle aksjer på London-børsen og EURONEXT via meglerbordet vårt.

770x460_Section_startpage_NordnetMarkets.jpeg
Nordnet markets.

Børshandlede produkter åpner dørene til verdens finansmarkeder og muliggjør direkte eksponering mot en rekke aktivaklasser – med eller uten gearing. Husk at handel i gearede produkter kan innebære stor risiko.

Section_Trading_Derivates_v2.jpeg
Derivater.

Med derivater kan du både øke og redusere risikoen din - alt avhenger av hvilken strategi du velger. Derivater gir muligheter uansett om børsen stiger, faller eller står stille.

Tjenester for tradere.

Hos Nordnet får du tilgang til tjenestene du trenger for å lykkes med tradingen din.

Section_Trading_Handelstjenester-v2.jpeg
Handelstjenester.

Hos oss får du tilgang til en rekke raske, stabile og brukervennlige applikasjoner som gjør det enklere å investere uansett hvilken type trader du er.

Section_Trading_ML.jpeg
Verdipapirbelåning.

Ønsker du verdipapirbelåning, kan du få låne opp til 50 000 NOK med effektiv rente fra 2,99 %*. Dersom du vil låne penger intradag, kan du låne uten renter med intradagskreditt.

Section_Trading_Shorting.jpeg
Shorting.

Shorthandel betyr at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Du kan tjene penger på at aksjekursen faller hvis du kjøper aksjene tilbake til en lavere pris.

*Nominell rente 2,95 % i NOK. Eff.rente 2,99 %, 50 000 o/12 mnd. Totalt 51 495 NOK.

Samle verdipapirene dine hos Nordnet.

Når du samler alle verdipapir på ett sted blir det enklere å holde oversikt over posisjonene dine, det blir billigere og det gjør skatterapporteringen enklere. Dersom du allerede har verdipapirer stående på en konto hos en annen bank, kan du flytte disse til Nordnet. Det finnes ulike overføringsfullmakter basert på hvilke kontoer du allerede har, og du finner linken til disse nedenfor.

En forutsetning for at du kan flytte verdipapirene dine til oss, er at du er kunde hos Nordnet. Er du innlogget kan du også skrive til oss direkte dersom du har problemer med flyttingen.


Bli kunde
Investeringskonto

Hos din eksisterende bank kan denne også hete fondskonto, unit link eller kapitalforsikring.

Aksjesparekonto

Klikk på linken nedenfor for å starte flytteprosessen av aksjesparekontoen din til Nordnet.

Aksje- og fondskonto

Dersom du har en aksje- og fondskonto hos din eksisterende bank, kan du starte flytteprosessen her.

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på instrumentsiden til fondet.