Gå til hovedinnhold

Hei! Hva kan vi hjelpe deg med?

Når knockes (utgår) et Bull og Bear-sertifikat?

Avhengig av om det er et Bull & Bear-sertifikat med eller uten stop loss-buffer vil disse bli avsluttet på forskjellige tidspunkt.

Bull-sertifikat uten stop loss-buffer:
Dersom verdiutviklingen i underliggende multiplisert med gearingen på en enkeltdag er -100 % eller mindre, så vil produktet ikke lengre være mulig å handle i. Produktet vil avsluttes neste handelsdag og det investerte beløpet vil gå tapt.

Bear-sertifikat uten stop loss-buffer:

Dersom verdiutviklingen i underliggende multiplisert med gearingen på en enkeltdag er 100 % eller mer, så vil produktet ikke lengre være mulig å handle i. Produktet vil avsluttes neste handelsdag og det investerte beløpet vil gå tapt.

Bull-sertifikat med stop loss-buffer:

Dersom den negative verdiutviklingen i underliggende multiplisert med gearingen på en enkeltdag er like mye som, eller mer enn, stop loss-bufferen vil handel i produktet stoppes og det vil bli avnotert neste handelsdag. Hele eller deler av det investerte beløpet vil gå tapt.

Bear-sertifikat med stop-loss buffer:

Dersom den positive verdiutviklingen i underliggende multiplisert med gearingen på en enkeltdag er like stor som, eller mer enn, stop loss-bufferen vil handel i produktet stoppes og det vil bli avnotert neste handelsdag. Hele eller deler av det investerte beløpet vil gå tapt.

Svarte dette på spørsmålet ditt?

Tilbake