Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 47 – 2022 #BWLPG

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 47 – 2022#BWLPG

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og BW LPG, som er blant kandidatene til ukens norske tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Forskningssjef Geir Linløkken presenterer Investtechs nyttårsraketter i et direktesendt webinar onsdag 7. desember. Meld deg på her!

Morgenrapport 21. november

Det ble en svak nedgang i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1177 poeng, noe som er en nedgang på 0.4 prosent. Uken som helhet ga en nedgang på 1.6 prosent.

Indeksen ligger i en horisontal trendkanal mellom støtte ved 1154 poeng og motstand rundt all-time high ved 1287 poeng.

Investtechs kortsiktige hausseindeks ligger på 61 poeng etter en liten nedgang siste uke. Verdi godt over 50 indikerer at det fremdeles er en overvekt av optimister blant de kortsiktige investorene på børsen. Den langsiktige hausseindeksen er på 33 poeng og indikerer at det er en klar overvekt av pessimister blant de langsiktige investorene.

Aktiviteten blant innsiderne har tatt seg bra opp etter at de fleste av selskapene på børsen har presentert tredjekvartalstallene. De aller fleste innsidere som handler, er positive på eget selskaps vegne. Ser vi på siste måned og kvartal, så har det vært en kjøpsandel på 84-88 prosent.

Det er fortsatt høy volatilitet i markedet og lett å bli påvirket av kortsiktig støy. Vi anbefaler langsiktige investorer å ‘sitte stille i båten’, la markedet ta deg litt hit og dit, men beholde eksponeringen.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: BW LPG

BW LPG viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 87.27 kroner. Videre oppgang til 93.26 kroner eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 83.00 kroner.Positiv volumbalanse indikerer at volumet er høyt på oppgangsdager og lavt på nedgangsdager, noe som styrker aksjen.RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig vending ned også i kursen.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer