Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 44 – 2021 #SNI

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 44 – 2021#SNI

I ukens WebTV ser vi på det tekniske bildet av OSEBX og Stolt-Nielsen, som ligger blant ukens norske Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs. Sendingen avsluttes med investeringsstrategi i dagens marked.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 1. november

Det ble en svak nedgang i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1193 poeng, noe som er en nedgang på 0.8 prosent. For uken som helhet viste indeksen en nedgang på 2 prosent, mens oktober ga en oppgang med 2.5 prosent.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og den tidligere motstanden ved 1150 og 1175 poeng er brutt. Videre oppgang innenfor trenden indikeres. Det er kortsiktig motstand rundt 1217 poeng. Ved reaksjoner tilbake er det støtte rundt 1150 poeng.

Investtechs kortsiktige og langsiktige hausseindekser ligger på henholdsvis 57 og 59 poeng. De indikerer at det er en liten overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Den siste måneden er det meldt 116 handler fra innsiderne på Oslo Børs, og kjøpsandelen er 88 prosent. Innsiderne signaliserer sterk tro på kursoppgang i egne selskaper. Fram til midten av november, mens mange selskaper rapporterer for tredje kvartal, forventer vi lavere aktivitet blant innsiderne.

Småselskaperhar i gjennomsnitt gjort det svakt i perioden august til oktober-november. Forskjellene mot de andre månedene av året er ikke større enn at det ligger innenfor statistiske usikkerhetsmarginer, men det er likevel et svakt negativt moment.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden, men nå å ha en større andel av store selskaper i porteføljen enn ellers i året.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl

Ukens aksje: Stolt-Nielsen

Stolt-Nielsen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Aksjen ligger mellom støtten ved cirka 126 kroner og motstanden ved cirka 136 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning.Positiv volumbalanse indikerer at kjøperne er aggressive mens selgerne er passive, og styrker aksjen.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer